28-12-09

2010!

Ik wens jullie allen een geweldig 2010 toe!! Maak er een superjaar van!!

 

 

 

2010 b22:13 Gepost in Algemeen | Commentaren (11) |  Facebook

23-12-09

prettige kerst!!

maak er allemaal morgen een fijne kerstavond en vrijdag een fijne kerstdag van!!!

 

 

happy_christmas

 

19:35 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

12-07-09

terug thuis :-(

Hier zijn we dan weer! Vanmorgen om kwart voor 8 belandden we weer op Belgische bodem na een vermoeiend tripje. Net geen drie weken stevig gecruised doorheen het Zuidwesten van de USA. Dik 5500 km hebben we afgelegd en 't was dus serieus de moeite. Een uitgebreid reisverslag volgt één dezer, nu effe bekomen van de jetlag en slecht nieuws...want toen we in de auto van m'n schoonouders stapten aan Zaventem hoorden we direct dat er slecht nieuws was gekomen van het kattehotel waar poes Winnie te logeren was gelegd. Dat kattehotel ligt vlak naast de dierenkliniek van Mechelen en dat leek ons toch een veiliger optie gelet op haar diabetes. En het bleek dus nodig. Afgelopen donderdag is ze in een zware crisis geraakt en werd ze van het kattehotel stante pede overgebracht naar de dierenkliniek. Gisteren hadden ze nog gebeld met m'n schoonouders om te zeggen dat het stevig bergaf ging en dat we vandaag onmiddellijk mochten bellen als we weer thuis waren. Dus direct gebeld en bleek dat ze vannacht was gestorven. Geen leuke thuiskomst dus...En a.s. dinsdag moet poes Pooh ook binnen voor een operatie (tumor), dus dat ziet er ook niet zo goed uit...'k Wil terug op reis...

 

winnie

11:17 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

07-06-09

een zee van tijd...

Normaal gezien is mijn zondagvoormiddag volledig gespendeerd aan sport, sport en nog eens sport....Vandaag dus niette. What's a girl to do then?? Gaan stemmen was al één. Was op tien minuten weer buiten daar en dan had ik geluk. Bij bureau nr 28 stond een rij tot op straat, ik mocht aanschuiven bij bureau 29 met welgeteld 3 wachtenden voor mij. Goed zo ;-) Eenmaal thuis dan mijn Belgische plicht verder vervuld en de jaarlijkse belastingaangiftes van mezelf en ventje ingevuld (als feitelijk samenwonenden zijn het nog steeds 2 aparte brieven die moeten ingevuld worden en ventje blijft daar mijlenver van weg van die dingen, dus mijn taak...). We trekken weer centjes terug, maar dat zal nog wel een jaartje duren waarschijnlijk.

En nu is 't dus nog maar half 12. Grrr....Strijk te doen, dat wel. Kuisen is ook altijd een optie. Maar m'n arm is nog niet 100% en van 't koppeke nog maar te zwijgen, dus da's allemaal op het gemakske aan te doen. Toch niet niks zo'n hersenschudding, ook al was 't maar een lichte.

Daarnet wel eindelijk m'n Garmin-data van de bewuste fietstrip eens bekeken. Niet dat daar zo'n spectaculaire dingen op te zien zijn, maar m'n hartslaggrafiek is wel interessant. Vooral het laatste blokje dan net voor ik de Garmin stopzette en ik een seconde later of zo flauwviel...

 

fiets 1-6-09

11:39 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook

05-06-09

ssssstttttt....

hier wordt (noodgedwongen) gerust...

 

 

katje

17:48 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) |  Facebook

19-05-09

15 minuten

In the future everyone will be famous for fifteen minutes. 't Is geen uitspraak van mezelf, wel van Andy Warhol. De fameuze 15 minuten...'t ziet er naar uit dat mijn warholbeurt aan het komen is...Aarrgghhh...en ik wil helemaal niet beroemd zijn! Maar ik ontsnap er niet aan! Volgende week word ik een hele dag ondergedompeld in een debat en interview voor het gratis treingazetje Metro. Daar verschijnt iedere week een jobdebat, waarin verschillende werkgevers uit één bepaalde sector met elkaar babbelen over werken in die sector. En binnenkort is de socio-culturele sector aan de beurt en bibi mag dus de deelsector jeugd gaan vertegenwoordigen. Want mijnen baas heeft geen tijd, dus mag ik spokesperson gaan spelen. En laat dat dus volop met foto's en zelfs video (want het filmpje komt ook op de site) zijn en dat maar liefst drie dagen achtereen in volle glorie in de Metro in de loop van juni...Help!

't Is eerlijk gezegd niet mijn vuurdoop. Heb ooit al eens in de Che gestaan, echt waar! Samen met wat vriendinnen leuteren over jongens en zo. Herinner me niks meer van dat interview en m'n foto was tuurlijk hopeloos. En op m'n 20e (dus bijna 15 jaar geleden) ben ik voor den tv geïnterviewd geweest voor het TV-programma Prettig Gestoord met Stefan Ackermans, wie herinnert zich dat nog hé. Die mannen kwamen toen langs in Jeugdhuis Ahoy in Wijnegem, waar ik toen quasi elke dag zat. Hele dag filmen en interviewkes afnemen over jongeren en geld. Was wel leuk en ik ben uiteindelijk 20 seconden of zo in beeld gekomen (mijn kop stond hen dan toch niet zo goed aan).

Enfin, dit gaat toch een streepje verder en ik ben dus nu al stiepelzenuwachtig. Zucht...

17:13 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) |  Facebook

07-04-09

hier zijn we dan!

Even if you fall flat on your face, at least you're moving forward (Sue Luke)

Een leuke om dit nieuwe blogje mee te beginnen, niet?

falling

16:11 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) |  Facebook