09-04-09

hell yeah!

Gisteren een dagje sportrust ingelast (een trap beitsen reken ik niet tot sport), vanmorgen terug de loopschoentjes aangetrokken. Weliswaar na eerst weer een laagje vernis te soppen. 'k Begin de trap wel beu gezien te geraken eerlijk gezegd...Maar het einde nadert! Dus na eerst een uurtje borstelen, mezelf tot in de slaapkamer gehesen (treden overslaan, stuk overloop overspringen...onze gang lijkt wel een hindernissenparcours momenteel!), looptenueke aan en naar buiten. Met de auto tot het park gereden, omdat ik toch nog niet de 2,5 km asfalt aandurfde tot daar. De parkpaadjes zijn niet superzacht maar ook niet betonhard, dus toch iets geschikter voor m'n geteisterde knie. Lekker muziekje op en dan de pas erin. Het liep niet superlekker, toch niet de eerste 15 min...Mijn voeten voelden loodzwaar aan. Maar belangrijker: ik voelde niks aan mijn knie...Nu meestal is dat ook wel zo de eerste 15 min...maar nu voelde ik zelfs nog niets na 20 min...na 25 min...na 30 min...Hmm...toch maar effe een mini-wandelpauzeke ingelast na 30 min, het lot niet tarten... Daarna...nog eens 30 min, zonder pijn! Hallelujah!! Zou ik nu victorie beginnen kraaien?? Toch maar niette. Na dat tweede half uurke terug effe een minibreak, rap wat water gaan drinken en dan nog één toerke door het park. Eenmaal terug bijna bij de auto begon ik precies toch iets te voelen aan mijn knie, dus wijselijk besloten van te stoppen. Goed voor 1u 20 min volledig pijnvrij lopen, dat is geleden van eind november!

Het ging alleen wel héééééél traag, maar dan heb je natuurlijk alleen maar véééééél meer tijd om te genieten! ;-) Volgende looppoging is a.s. zondag, maar dan al lopend naar het park en trachten het volle uur aan één stuk...we shall see.

 

slow

16:11 Gepost in Sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

't is in ieder geval alweer iets!

Gepost door: Tiny | 09-04-09

Amai een nieuw blogje ! Waarom ? In elk geval , het ziet er weer supper uit ! Ook je herstel begint de goede kant uit te gaan . Lopen gaat wer beter !
je huisje begint helemaal in een nieuw kleedje te steken . ......Dit is of word voor jou een jaar met alleen maar goede kanten !
Is of gaat je andere blogje verdwijnen ? Dan vervang ik je linkje met dit . Heu .. In't weekeinde of zo !
Nog veel sportgroeten !

Gepost door: coach mario | 10-04-09

De commentaren zijn gesloten.