12-04-09

verdorie toch

Na de vrij geslaagde looptraining van donderdag zag ik weer licht aan het einde van de tunnel. Vanmorgen dus met volle moed weer aan de waggel. Ultieme doel was 2 uurtjes rustig lopen, desnoods met wat mini-breaks ertussen gelet op de vrij gebrekkige conditie. Maar toch wel proberen van eens een deftig aantal kilometerkes te doen gelet op de Bouillonnante over twee weken. En het liep perfect ...de eerste 45 minuten toch. Tempo lekker rustig aan 9,2 km/u, dus zeker niet snel en de knie liet zich niet horen. En dan compleet vanuit het niets kwam die zeurende pijn weer op. Direct eventjes gestopt, lichtjes gestretched en 100 m gewandeld. Daarna weer rustig vertrokken maar niet veel later kwam de pijn weer op. Dus 15 min. later weer even gestopt, stretchen enz...Dan weer kwartierke proberen, maar de pijn begon echt erger en erger te worden. Na dat kwartierke vatte ik de weg naar huis weer aan, met de nodige pijn en dus om de x-tijd maar stoppen en even stretchen. Na 14 km was ik thuis en kon ik bijna niet meer stappen van de pijn. Toch echt wel bizar. Donderdag niks last, zelfs niet na 12,5 km en nu ineens weer wel. Het is echt wel een klote-blessure hoor. Dan heb ik liever pijn na de eerste minuut zodat ik weet waar ik aan toe ben. Nu was ik zo lekker bezig gedurende de eerste 45 min. dat ik zoiets had van "jippie" en dat goeie gevoel wordt dan weer compleet de kop ingedrukt. Dit is echt niet leuk meer. Eenmaal thuis direct weer een ijsblokje over het pijnlijke gebied laten wegsmelten (helpt beter dan een icepack) en na het douchen moest ik naar m'n schoonouders. Da's een dikke 5 minuten te voet wandelen en dat ging dus allesbehalve pijnloos. Er zit dus weer iets goed scheefs aan die pees. Dinsdag bel ik naar de orthopedist waar Gert ook bij gaat. De andere orthopedist waar ik al twee keer bij ben geweest heeft me toch geen sikkepit geholpen. En Gert is tevreden van zijn arts, dus daar maar eens bij proberen. Alhoewel ik al geen verwachtingen meer koester om op snelle termijn nog voortgeholpen te geraken. Al twee paar steunzolen, het tweede paar is al twee keer verder aangepast en nog steeds heb ik last. Dus 't zal wel een operatie worden zoals m'n kinesist al in december had voorspeld...De plannen om een racefiets te kopen en voortaan te gaan fietsen beginnen op deze manier wel meer en meer vorm in mijn koppeke te krijgen natuurlijk ;-) Tom Boonen in Parijs-Roubaix is me op dit moment in ieder geval al volop aan 't inspireren!

 

bike

16:40 Gepost in Sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Tjee... Ruth wat kl***n gevoel moet dat zijn grrrr...!

Gepost door: Tiny | 12-04-09

Een 2de opinie kan zeker geen kwaad, in Eeklo en Sijsele zagen ze op de botscan en nmr niets, in Roeselare zagen ze met de contrastvloeistof en mri vanalles dat niet goed was, zo zie je maar. Hopelijk ben je bij die andere arts geholpen en zo niet dan raad ik u Dr. Dhooge aan...

Gepost door: Stofke | 12-04-09

Een tijdje fietsen is misschien geen slecht idee. Dat zou toch minder belastend moeten zijn voor de knie.

Gepost door: Luc | 12-04-09

das echt balen hé :( ik hoop dat je gauw iets vindt dat écht helpt!!!

Gepost door: Jess | 13-04-09

ai nieuwe blog, ouwe problemen .... dedzju toch. Ben bij dezelfde ortho geweest met ons Lenne, ook op aanraden van Gert; eerste indruk is positief. Hopelijk kan hij jou ook helpen!

Gepost door: geert | 13-04-09

pfff Zeg, dat duurt nu wel echt lang he meid, en ik heb nochtans de hele zondag positive vibes gestuurd vanuit Den Haag... hopelijk kan die andere arts je helpen!

Gepost door: Julie | 13-04-09

opinies hopelijk vinden ze het nu wel he .. 'k blijf duimen voor je

Gepost door: Koen | 14-04-09

De commentaren zijn gesloten.