28-04-09

wonden likken

Twee daagjes na de Bouillonnante en 'k moet zeggen...heb het goed verteerd. Gisteren had ik voor alle zekerheid een dagje verlof gepland (moest wel 's avonds nog gaan werken), maar toen ik opstond bleek het qua stijfheid goed mee te vallen. Kon vlotjes de trap op en af, enkel wat pijn in de billen, heup (van erop te vallen) en een beetje de quadriceps. Ook mijn onderarmen voelden heel stijf aan, van me op te trekken en me vast te houden aan de bomen peis ik ;-) Maar voorts dus geen problemen! Om half 10 werd ik verwacht bij Annelies voor de volgende kiné-sessie en ook zij was tevreden: dat ik braaf geluisterd had en dat m'n knie het toch wel vrij goed had doorstaan. Toch maar even onderzocht, maar de toestand was even erg als vorige vrijdag, dus heb het gelukkig niet erger gemaakt ;-) Oef. Ze heeft de zware oefeningen toch maar even een dagje achterwege gelaten en even stevige fricties toegepast, de electrostimulatie en dan een stevige stretching van de geteisterde pees. Nadien mezelf verwend op een zonnebanksessie in de fitness gevolgd door een heerlijke saunabeurt.  

Vandaag het ook nog sportvrij gehouden, op 15 min. losfietsen in de fitness na ('k zocht weer een excuus om me nog eens te verwennen met een sauna-beurt). Morgen staat er weer een kinésessie op de planning en daarna ga ik wat langer losfietsen. Vrijdag dan eens een eerste minitoerke herstelloopje doen en zien hoe de knie reageert hé. En verder zien we nog wel! Nog drie weken tot de halve marathon, maar qua conditie zit het precies toch wel goed genoeg om die op 't gemakske tot een goed einde te brengen, dus 'k ga me niet te hard forceren om nog als zot te trainen daarvoor. Gewoon wat spinnen en een beetje voorzichtig lopen en me ondertussen laten martelen door Annelies om het frictiesyndroom voorgoed weg te jagen!

relax

22:52 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Het gaat er op lijken dat het met je knie weer aardig goed komt!

Gepost door: Tiny | 29-04-09

Het klinkt allemaal goed ! Ik zou zeggen : komt allemaal in orde. maar wanneer, hoe ? Maar hoe dan ook : het gaat toch allemaal de goede richting uit. En je houden aan richtlijnen van een kinesist terwijl je er anders voluit voor gaat, dat vind ik ook al een prestatie hoor !

Gepost door: kaat | 29-04-09

komt in orde komt allemaal goed hé ... als ge zo makkelijk Bouillon overleeft hebt kan Luxemburg toch niet meer misgaan??

Gepost door: geert | 29-04-09

ooo amai das super!!

Gepost door: Jess | 29-04-09

Je kan eens vergelijken binnen drie weken in Luxemburg want dan wordt het opnieuw lopen op asfalt en/of beton tijdens de halve marathon.

Ik vrees dat ik met mijn linkerteen toch maar eens naar de dokter "teen" (haha) want het voelt aan als licht gekneusd en een stukje van de nagel begint langzaamaan bruin te worden...

Gepost door: Dave | 29-04-09

In the picture De foto's van Bouillonnante 2009 zijn online. Ik zal eens gaan piepen

Gepost door: Dave | 30-04-09

Ik heb zelf ook al tussen de foto's gekeken maar kan mezelf niet vinden! Dus als je de bewuste foto zou willen mailen, graag.

Gepost door: Monique | 01-05-09

De commentaren zijn gesloten.