16-05-09

de knoop

Gek hoe je de ene dag alles makkelijk kan relativeren en de volgende dag je wereld lijkt in te storten door de minste tegenslag. Vandaag lijkt ik zo'n dagje te hebben dat het relativeren niet meer lukt. Een zeer lastige werkweek achter de rug en dat hoopte ik vanmorgen met een kort loopje toch even weg te lopen. Maar dat was buiten m'n dekselse knie gerekend. Het lukte dus weer niet. Toen ik een dikke 20 min. ver was (met al één korte wandelpauze) werd het me ineens te veel. "Wat ben ik mezelf toch aan het wijsmaken" en nog andere donkere gedachten doemden op en het gevolg was een stevige mentale crash midden in het park. Gelukkig waren er niet al te veel ochtendlopertjes. Na een goeie huilbui maar besloten van het voorlopig simpelweg op te geven. De knoop is doorgehakt: ik start niet in Luxemburg, over and out. Het heeft toch geen zin en 'k ga mezelf alleen nog maar gefrustreerder maken als ik start en na 10 min iedereen tot de allerlaatste moet laten voorbijsteken om zelf al wandelend en vloekend verder te gaan. Ik zoek me wel een andere bezigheid die dag in Luxemburg...

 

outoforder

 

10:10 Gepost in Sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Ik denk dat ik weet wat je doormaakt, ik zou persoonlijk toch even verder kijken met die knie, 'k heb zo 5 maanden continu naar 't ziekenhuis geweest waar ze niets vonden toen ik op aanraden van Katrien en Bart eens naar Roeselare ging waar ze ineens vanalles zagen, 'k wil maar zeggen mss toch eens een optie om aan te denken, baat het niet...

Gepost door: Stofke | 16-05-09

Luxemburg voor volgende week: er is daar genoeg te doen, voor de toekomst: 't is niet de laatste keer dat ze dat wedstrijdje daar organiseren!

Gepost door: geert | 16-05-09

Ik snap best Ruth dat je er sommige ogenblikken hartstikke moedeloos van wordt. Wel een goed besluit om niet te starten in Luxemburg. Dan heb je voor je zelf een stuk duidelijkheid. Vastigheid is zekerheid!! En vastigheden te hebben is de fundering voor de toekomst.
Sterkte en beterschap met je knie!!

Gepost door: Tiny | 16-05-09

Laat het even rusten, beter niet starten dan tijdens de marathon de tranen proberen te bedwingen. Maar niet opgeven he meisje, het komt allemaal wel goed.

Gepost door: Edith | 16-05-09

stoppen???? Dat je niet loopt in Luxemburg : een wijze beslissing van je!
Maar dat je opgeeft ... nee hé Ruthje, zo kennen we je niet hé!
Moed houden he!

Gepost door: Koen | 16-05-09

Een wijs besluit en hé er zijn nog andere loopevenementen in de toekomst hoor. Komt allemaal wel in orde. Kop op en eerst deftig herstellen.

Gepost door: Dave | 16-05-09

meisje toch. nu even ten volle recupereren en binnenkort sta je daar gewoon weer terug!! veel beterschap!!!

Gepost door: Jess | 17-05-09

telefoon meid, we babbelen aan de telefoon, ok? 'k Ga dat hier niet allemaal opschrijven, maar koppie op!

Gepost door: Julie | 17-05-09

De commentaren zijn gesloten.