19-05-09

15 minuten

In the future everyone will be famous for fifteen minutes. 't Is geen uitspraak van mezelf, wel van Andy Warhol. De fameuze 15 minuten...'t ziet er naar uit dat mijn warholbeurt aan het komen is...Aarrgghhh...en ik wil helemaal niet beroemd zijn! Maar ik ontsnap er niet aan! Volgende week word ik een hele dag ondergedompeld in een debat en interview voor het gratis treingazetje Metro. Daar verschijnt iedere week een jobdebat, waarin verschillende werkgevers uit één bepaalde sector met elkaar babbelen over werken in die sector. En binnenkort is de socio-culturele sector aan de beurt en bibi mag dus de deelsector jeugd gaan vertegenwoordigen. Want mijnen baas heeft geen tijd, dus mag ik spokesperson gaan spelen. En laat dat dus volop met foto's en zelfs video (want het filmpje komt ook op de site) zijn en dat maar liefst drie dagen achtereen in volle glorie in de Metro in de loop van juni...Help!

't Is eerlijk gezegd niet mijn vuurdoop. Heb ooit al eens in de Che gestaan, echt waar! Samen met wat vriendinnen leuteren over jongens en zo. Herinner me niks meer van dat interview en m'n foto was tuurlijk hopeloos. En op m'n 20e (dus bijna 15 jaar geleden) ben ik voor den tv geïnterviewd geweest voor het TV-programma Prettig Gestoord met Stefan Ackermans, wie herinnert zich dat nog hé. Die mannen kwamen toen langs in Jeugdhuis Ahoy in Wijnegem, waar ik toen quasi elke dag zat. Hele dag filmen en interviewkes afnemen over jongeren en geld. Was wel leuk en ik ben uiteindelijk 20 seconden of zo in beeld gekomen (mijn kop stond hen dan toch niet zo goed aan).

Enfin, dit gaat toch een streepje verder en ik ben dus nu al stiepelzenuwachtig. Zucht...

17:13 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Och Ruth..beroemd zijn went snel. Denk ik dan toch!!

Gepost door: Tiny | 19-05-09

famous mag ik een handtekening?
alstublief??

Gepost door: geert | 19-05-09

Woouwww een BB, bekende blogger!! benieuwd naar het intervieuw ;-)

Gepost door: Carmen | 19-05-09

normaal ben ik een van de weinigen die nooit het metrostandje aandoet in ons station, maar dan maak ik een uitzondering !!! :-)

Gepost door: Chris | 20-05-09

En ik ken deze beroemdheid he !! Ikke he , de mario :-)
Da gazetteke moet ik zeker bemachtigen . Zet ge de link naar het filmpke niet op je blog ? Ik ben benieuwd !

Gepost door: coach mario | 21-05-09

Groeten uit Turkije Den Ahoy in Wijnegem... Goei fuifkes in mijn jonge jaren!

Goed internet cafe hier voor het lezen van blogjes

Gepost door: Dave | 21-05-09

Miljaarde Geert heeft mijne reply hier al gepikt zie ik! Soit, jullie kennen deze BV dan misschien, maar ik zit er toch regelmatig naast op de spinning! Meer zelfs, ze reserveert zelfs een spinningfiets voor mij, vlak naast haar! Nah! ;)
Ruth, vandaag GVA, laatste pagina. ;)))

Gepost door: Gert | 22-05-09

De commentaren zijn gesloten.