03-06-09

R.I.P.

gesneuveld in de valpartij, pas gisteravond ontdekt nadat ventje het verhaal van m'n thuiskomst uit de doeken deed.

 

decoration

 

dat wordt zaterdag snel een nieuwe gaan bestellen, want anders zit ik zonder zonnebril in de States! Eén op sterkte (dus helaas geen flashy sportieve modellekes, want daar kunnen geen glazen op sterkte in), want zonder bril zie ik dus geen sikkepit ;-)

Blijkbaar heb ik bij thuiskomst mijn fiets in de gang gezet, fietsschoenen uitgedaan en andere aangedaan, zonnebril had ik al af wegens stuk en heb dus mijn gewone bril opgezet, MP3-speler uitgezet en weggelegd en ook m'n Garmin afgedaan en op tafel gelegd en ondertussen tegen ventje verteld dat ik gevallen was en me niet zo super voelde. Daarna in de zetel gaan zitten om even later weer recht te komen, naar de tuin te gaan (waar ventje bezig was) en daar 5 keer vlak na elkaar te vragen waar ik mijn fiets had gelaten. Toen zijn we maar naar het ziekenhuis gereden (en onderweg heb ik hem zelfs de weg zitten wijzen). Maar van heel dat gedoe herinner ik me dus nog altijd niks, ook niet van de rit naar het ziekenhuis. Gek hé.

De verwarring blijft dus ;-)

Gelukkig begin ik me fysiek weer wat beter te voelen. Kon ik gisteren geen 10 minuten rechtopzitten of staan zonder me misselijk en dizzy te voelen, dan gaat dat vandaag al stukken beter. De hoofdpijn is ook zo goed als weg en 'k voel me ook al wat actiever, maar 'k hou het dus nog heel rustig vandaag. Nog niet veel 't zetelke uitgeweest tot nu toe. Mijn rechterarm kan ik nog steeds niet echt opheffen ('k kreeg gisteren mijn t-shirt niet meer uit, zo pijnlijk is m'n arm en schouder), mijn bovenbeen begint donkerblauw te zien en de schaafwond op mijn gezicht ziet quasi zwart. Ze gaan lachen morgen op 't werk denk ik. Ach ja.

13:43 Gepost in Info | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Amai Ruth Wees toch maar voorzichtig en genees maar goed voordat je ook maar terug iets onderneemt.
Dat moet echt schrikken zijn zeg.

Spoedig herstel.
Steven.

Gepost door: Maratriaman | 03-06-09

Je hebt verdorie een flinke smak gemaakt zo te lezen.

Gepost door: Tiny | 03-06-09

wat er toch allamaal kan gebeuren in zo een paar dagen dat ik je blogje niet heb gelezen .
ge hebt nog geluk gehad dat ge uw hempke op had .
En als ge u mij niet moest herinneren .........ik ben het die je schema's maakte . :-)
verzorg je goed he !!

Gepost door: coach mario | 03-06-09

En nu net als ik een fiets wil kopen, ga jij zotte toeren doen. Ik zal toch nog maar eens goed nadenken !!! Ik heb een heilige schrik om te vallen, verloren te rijden, plat te rijden ..

Gepost door: Edith | 03-06-09

Gelukkig gaat het al iets beter. Veel beterschap Ruthje.

Gepost door: Yves | 04-06-09

Beterschap en niet zo mooi allemaal.
Hopelijk snel een nieuwe bril voor de zon en rustig aan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-06-09

Beetje per beetje komt alles in orde maar 't blijft natuurlijk niet leuk dat je je bepaalde dingen niet meer herinnerd

Gepost door: Stofke | 05-06-09

Sportbril Volgens mij kan je toch wel flashy sportbrillen op sterkte kopen hoor... Ik heb reeds vernomen dat Adidas en Oakley er zo heeft... Mss eens informeren op het http://www.wielertoerist.be/forum
Grtz!
Ruru

Gepost door: Ruben | 05-06-09

De commentaren zijn gesloten.