07-06-09

een zee van tijd...

Normaal gezien is mijn zondagvoormiddag volledig gespendeerd aan sport, sport en nog eens sport....Vandaag dus niette. What's a girl to do then?? Gaan stemmen was al één. Was op tien minuten weer buiten daar en dan had ik geluk. Bij bureau nr 28 stond een rij tot op straat, ik mocht aanschuiven bij bureau 29 met welgeteld 3 wachtenden voor mij. Goed zo ;-) Eenmaal thuis dan mijn Belgische plicht verder vervuld en de jaarlijkse belastingaangiftes van mezelf en ventje ingevuld (als feitelijk samenwonenden zijn het nog steeds 2 aparte brieven die moeten ingevuld worden en ventje blijft daar mijlenver van weg van die dingen, dus mijn taak...). We trekken weer centjes terug, maar dat zal nog wel een jaartje duren waarschijnlijk.

En nu is 't dus nog maar half 12. Grrr....Strijk te doen, dat wel. Kuisen is ook altijd een optie. Maar m'n arm is nog niet 100% en van 't koppeke nog maar te zwijgen, dus da's allemaal op het gemakske aan te doen. Toch niet niks zo'n hersenschudding, ook al was 't maar een lichte.

Daarnet wel eindelijk m'n Garmin-data van de bewuste fietstrip eens bekeken. Niet dat daar zo'n spectaculaire dingen op te zien zijn, maar m'n hartslaggrafiek is wel interessant. Vooral het laatste blokje dan net voor ik de Garmin stopzette en ik een seconde later of zo flauwviel...

 

fiets 1-6-09

11:39 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ik had u graag gereanimeerd . :-)
Ik heb ook ne luie zondag !! moet ook kunnen !!

Gepost door: coach mario | 07-06-09

Die belastingsbrieven zullen voor tijdens de revalidatie zijn, bij ons ook 2 apparte met feitelijk samenwonend, op mijn loonstrook staat zelfs "alleenstaande", best wel grappig

Gepost door: Stofke | 07-06-09

rust Een rustige zondag, dat zijn we niet gewoon van jou. Doe het maar rustig aan .. niet te vlug terug beginnen. Eerst genezen !!!

Gepost door: Edith | 07-06-09

Zou er een trouwerij in de lucht hangen in huize Ruthje ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 07-06-09

De commentaren zijn gesloten.