09-06-09

tripje maken

Maandagavond is normaal spinningavond, maar dat liet ik maar aan me voorbijgaan. 'k Voel me ondertussen al wel wat beter, maar m'n rechterbovenbeen doet nog altijd stevig pijn door de bloeduitstorting (de zwelling is al wel wat afgenomen) en ook mijn rechterschouder en bovenarm willen nog niet 100% meewerken. Dat heb ik vooral zondag bij het strijken gemerkt, nadien heb ik urenlang pijn gehad.

Dus geen spinning gisteren en bijgevolg wéér een zee van tijd ;-) 'k Ga 't nog gewoon worden, zo niet sporten ;-) Dus eindelijk de tijd om onze reis voor te bereiden. Alles ligt al wel vast, maar 't is misschien wel handig om te weten waar we juist overal naartoe moeten rijden, hoe lang het rijden is en wat er hier en daar te zien is. 't Zal een stevig tripje worden in ieder geval. Heb alle stopplaatsen eens in Google Maps ingegeven en in totaal komen we aan zo'n 4800 km dat we op 18 dagen afleggen. Daarbij komen we in 5 staten: California, Arizona, Utah, Colorado en Nevada.

In San Francisco blijven we eerst twee nachten en vandaaruit trekken we dan naar Los Angeles (met één tussenstop onderweg), vervolgens via Palm Springs en het stadje Williams naar de Grand Canyon, vervolgens naar Lake Powell en Mesa Verde National Park. Daarna nog naar boven naar Moab (Arches National Park) en dan terug naar het westen via Capitol Reef, Bryce Canyon en Zion National Park. Dan een nachtje gokken in Las Vegas om de dag nadien dood te gaan in Death Valley. Na een overnachting in Bakersfield trekken we dan nog naar Yosemite National Park en zwerven we even uit naar Bodie (waar we niet overnachten, want 't is letterlijk een spookstadje (en daarom dus zo interessant), dus terug overnachten in Yosemite) en dan eindigen we weer in San Francisco voor 2 nachtjes alvorens we weer naar huis trekken.

'k Heb er zin in!

overzicht

12:58 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (8) | Tags: south west usa |  Facebook

Commentaren

Omg dat gaat een prachtige reis worden denk ik. Iemand nodig om valiezen te helpen dragen ? :)

Gepost door: Yves | 09-06-09

Ik mag hopen dat je er erg van gaat genieten. Ik geniet wel van je verslag en jullie plaatjes!

Gepost door: Tiny | 09-06-09

Damn zeg dat ziet er woest uit, moest Koenie om één of andere reden ziek vallen, call me :-)

Gepost door: Stofke | 09-06-09

ik wil ook ! ik moet daar toch ook es naartoe ! Ho, ziet er geweldig leuk uit !

Gepost door: kaat | 09-06-09

SF Mijn broerke heeft daar iets meer dan een jaar gewoond in SF, voor zijn werk

Gepost door: cremke | 09-06-09

Ola Paula, madame gaat efkes een tripje van 3 weken maken in de US! En dan maar klagen dat de mensen het slecht hebben hier! ;))) Btw, wanneer vertrekken jullie?

Gepost door: Gert | 10-06-09

Jaloers Knap USA-toereke!

Ik ben benieuwd naar het verslag binnenkort

Gepost door: Dave | 10-06-09

Wwoouww een trip om U tegen te zeggen!! Veel plezier

Gepost door: Carmen | 11-06-09

De commentaren zijn gesloten.