14-06-09

when falling off a horse, climb right back on!

't Is zo'n uitdrukking die je wel eens hoort: als je van een paard valt, kruip er gewoon direct terug op. Tja, dat wou ik ook wel doen op m'n stalen ros twee weken paardgeleden, maar lijf en leden beslisten daar iets anders over. En als lijf en leden niet meewillen, wil de goesting ook niet altijd mee, tenminste dat was bij mij toch wel het geval. Het was de zoveelste pech in maanden en de sportgoesting was plots mijlenver weg. Het interesseerde me ineens geen bal meer. Maar zie....na regen kwam zonneschijn en sinds vrijdag kriebelde het ineens weer. 'k Moest er nog eens op uit. Maar toch gewacht tot vandaag, o.m. door de dagtrip van gisteren (zie vorige post). Vanmorgen regende het echter pijpestelen en dat zinde me niet. Want onbewust zit de schrik om weer te vallen er toch nog in. In de namiddag minderde de regen echter een beetje en was ik klaar om er effe op uit te trekken. Nog niet met de fietsschoenen, wel met mijn gewone loopschoenen (ik heb dual-pedalen, dus kan met beide type schoenen fietsen), want vastgeklikt fietsen zag ik nog niet direct zitten, zeker niet met de natgeregende straten. Eenmaal aan de garage (de fiets staat dus niet hier thuis), begon het weer te regenen, ach ja...dan maar door de regen. Eenmaal begonnen vroeg ik me wel af waar naartoe. Had niet echt een plan, wou ook niet te ver fietsen, maximum een 20 km in een uurtje tijd was meer dan genoeg voor vandaag. Dus nog rap een sms'ke naar Gert gestuurd met de vraag of ie thuis was, zo had ik een mooi doel om naartoe te fietsen. Kreeg direct een antwoord met de mededeling dat de koffie al klaar stond. Dat kon ik natuurlijk niet afslaan! Na een 10 km stond ik bij Gert en Ria en kreeg ik een dampend kopje koffie. Uiteindelijk er een uurke blijven plakken, want zoals altijd komt er aan het geratel van Gert geen einde, hihi. 't Was dus gezellig kletsen over vanalles en nog wat. Uiteindelijk toch maar terug mijn trekkie opgekropen en via een iets kortere route weer naar huis. Uiteindelijk 19,5 km rustig gefietst in zo'n 50 minuten tijd. Deed deugd om weer even iets sportiefs te doen, ook al was het maar kort en rustig ;-)

Op het kniefront gaat het eigenlijk nog altijd niet goed. Daar heeft Annelies de kinesiste me woensdag toch wel even met de neus op de feiten gedrukt. Bij de behandeling voelde ik direct dat de ontsteking er nog altijd zit. En dat zelfs na 3 weken niet lopen. Hopen maar dat het na de USA-trip eindelijk wel eens weg is, zodat ik zorgeloos weer kan starten met lopen.

Volgende week ook geen sport, zelfs niet fietsen. Gewoon geen tijd want nog een drukke werkweek voor de boeg die pas eindigt op zondag de 21e (zaterdag wel vrij, maar zondag nog heel de dag vergaderen) en daarna begint eindelijk die langverwachte vakantie en daar moet ook nog e.e.a. voor in orde geraken natuurlijk :-)

 

vliegtuig

18:06 Gepost in Sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Vaak nog effe druk zo net voor de vakantie. Balen dar je knie nog steeds niet in orde is!

Gepost door: Tiny | 14-06-09

Mooi vooruitzicht !!
Goed dat je terug bent gaan fietsen, dat geeft weer terug vertrouwen, niks forceren he !! Voorzichtig met de knie ..

Gepost door: Edith | 14-06-09

Ja tereire, Ria zei het nog achteraf: Die zwijgt ook geen seconde hé! ;)) Tot de volgende, kan ik misschien stukske meefietsen.

Gepost door: Gert | 14-06-09

Die reis komt nu wel heel dichtbij. Je zal er deugd aan beleven. Ik kijk al uit naar je verslagen en foto's want 13 jaar geleden waren we daar ook op trektocht (van Los Angeles via de Grand Canyon, Monument Valley, Death Valley naar Las Vegas om te eindigen in San Francisco...)
Ik wil zeker nog eens terug!

Gepost door: Spencerwoman | 15-06-09

Leuk dat je toch weer een toerke kon doen met die fiets en hopelijk is na de reis die kniemiserie ook eens opgelost !

Gepost door: Stofke | 15-06-09

super Super dat je weer wat gefietst hebt en dat de goesting om te sporten terugkomt. Wensen jullie een schitterende reis!

Gepost door: Julie | 15-06-09

Gelukkig doet regen geen pijn en toch even gefietst!.
Fijne vakantie alvast.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 16-06-09

De commentaren zijn gesloten.