12-07-09

terug thuis :-(

Hier zijn we dan weer! Vanmorgen om kwart voor 8 belandden we weer op Belgische bodem na een vermoeiend tripje. Net geen drie weken stevig gecruised doorheen het Zuidwesten van de USA. Dik 5500 km hebben we afgelegd en 't was dus serieus de moeite. Een uitgebreid reisverslag volgt één dezer, nu effe bekomen van de jetlag en slecht nieuws...want toen we in de auto van m'n schoonouders stapten aan Zaventem hoorden we direct dat er slecht nieuws was gekomen van het kattehotel waar poes Winnie te logeren was gelegd. Dat kattehotel ligt vlak naast de dierenkliniek van Mechelen en dat leek ons toch een veiliger optie gelet op haar diabetes. En het bleek dus nodig. Afgelopen donderdag is ze in een zware crisis geraakt en werd ze van het kattehotel stante pede overgebracht naar de dierenkliniek. Gisteren hadden ze nog gebeld met m'n schoonouders om te zeggen dat het stevig bergaf ging en dat we vandaag onmiddellijk mochten bellen als we weer thuis waren. Dus direct gebeld en bleek dat ze vannacht was gestorven. Geen leuke thuiskomst dus...En a.s. dinsdag moet poes Pooh ook binnen voor een operatie (tumor), dus dat ziet er ook niet zo goed uit...'k Wil terug op reis...

 

winnie

11:17 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Sterkte! Ohhh, dat is inderdaad heel slecht nieuws... Veel sterkte! We duimen a.s. dinsdag mee voor poes Pooh!!

Gepost door: Tine | 12-07-09

Zo word je wel meteen weer met je beide voetjes op de grond gezet. Sterkte!

Gepost door: Tiny | 12-07-09

je zal je je thuiskomst wel anders hebbenvoorgesteld. We leven met jullie mee. Hou je goed en als er iets is bel je maar. dinsdag duimen we.

Gepost door: Julie | 12-07-09

Ik kijk al uit naar jullie reisverslag.
Wel jammer van Winnie. Hopelijk gaat het volgende week goed met Pooh.

Gepost door: Spencerwoman | 13-07-09

Pooh Er zijn plezantere manieren om thuis te komen. Fingers crossed voor Pooh (ik heb trouwens nog altijd dat fotootje van Pooh op de ING pet dat ooit eens meegedaan heeft aan de ING-fotowedstrijd op mijn PC staan)

Gepost door: Luc | 13-07-09

De commentaren zijn gesloten.