08-08-09

plannen maken

En ondertussen zijn we weer twee looptrainingen verder! Jep, donderdagmorgen weer op tijd m'n bedje uitgeklauterd voor een verfrissende ochtendloop en dat ging weer zalig goed. Zo goed dat ik m'n aanvankelijk plan om toch nog in te houden en me te beperken tot 2 x 25 min. liet varen en er 2 x 30 min van maakte (met 1 min. wandelpauze). Nee, nog erger! Dat tweede stukje 30 min. werden er 33 omdat ik een mooi rond eindcijfertje van 10 km op m'n Garmin wou zien staan! Stout hé. Wel een beetje schrik dat ik ging afgestraft worden achteraf, maar niks van dat. Fris en fruitig de dag doorgekomen!

Vrijdag stond de gebruikelijke vrijdagse spinningsessie op de planning en die ging ook lekker. We waren met 14 vrouwen en geen enkele man (buiten Dany de lesgever dan). Dany in zijn nopjes natuurlijk, terwijl wij vrouwen zoiets hadden van..."waar zitten die venten? Allemaal pintjes aan het pakken op een terras of wa?". En dan noemen ze ons het zwakke ras. Foei!

Vanmorgen dan terug op tijd uit mijn bed (en dat in 't weekend, pfff...), maar eenmaal buiten had ik er geen spijt meer van. Heerlijk temperatuurke om in te lopen zeg. Ditmaal was het plan om 2 x 5 km te lopen, met 1 min. wandelpauze. Het werd 5 km gevolgd door 6 km ;-) In totaal dus 11 km in zo'n 1u 8 min. Dik tevreden dus!

Morgen wordt het wat anders...100 km fietsen met de Bornemse Fietsdodentocht. Als het tenminste weer niet zo'n strontweer is als vorige zondag, want dan krijg ik hubbie niet mee vrees ik. Het voorstel van Luc om al fietsend naar Bornem te rijden en daar de 35 km gezinstocht te doen, hebben we gewikt en gewogen en doen we dus niet. Om de simpele reden dat eerst 30 km oprijden, dan er een kort toerke van 35 km doen en dan diezelfde rit van 30 km terug ons maar niets lijkt tegenover één grote lus van 100 km waar je onderweg wat drank- en eetvoorraad, twee fietsherstelposten (you never know) en de nodige ambiance onderweg krijgt. Dus we gaan met de trein naar Bornem (want de fietsen kunnen niet in, op of achterop de auto wegens kleine auto, geen trekhaak, daksysteem en zomeer). Maar dat zal allemaal wel lukken hoor. Dus duimen maar voor goed weer!

En ik ben eindelijk nog eens ingeschreven voor een loopwedstrijd ook. 27 september loop ik Dwars door Mechelen, mijn eigenste hometown. Samen met een vriend gaan we voor een tijd die toch hopeljik een paar minuutjes onder het uur ligt. Als m'n knie het blijft koest houden natuurlijk, ik blijf op dat vlak in twee woorden spreken.

hamerDe halve marathon in Buggenhout begin september, die ik hoopte mee te doen, heb ik ondertussen al lang weer uit m'n planning geschrapt. Maar 'k ga er wel naartoe, samen met trailmadam Martine ga ik de bevoorradingspost op km 16/36 (er is ook een marathon) bemannen. Maw gaan we samen voor de rol van "de vrouw met de hamer", dat wordt leuk! ;-) Dus voorlopig nog geen halve marathon op de planning, maar als het lopen goed blijft gaan, ga ik op dat vlak ook eens beginnen rondkijken om eind oktober/november ergens iets in te plannen (Etten-Leur of Kasterlee of zo). We shall see!

 

smile

 

 

 

19:40 Gepost in Sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

altijd maar beter zie ! De zon schijnt hier op deze blog altijd maar helderder ! Geweldig !

Gepost door: kaat | 08-08-09

Miljaarde, heb ik daar een interessante spinning les gemist! ;) Succes morgen, het weer zal wel meevallen hoor.

Gepost door: Gert | 08-08-09

Gelukkig maar! Het blijft goed gaan met je knie!

Gepost door: Tiny | 09-08-09

wauw dat klinkt echt goed! ik ben zooo blij voor je!!

hehehe zo grappig dat er geen mannen in de les zaten ;-)
werkt die fitness trouwens ook met beurtenkaarten? zo ja; kom ik je mss volgend jaar wel vergezellen ;-)

Gepost door: Jess | 09-08-09

Plannen altijd blij om hier plannetjes te zien verschijnen!!!

Gepost door: Koen | 09-08-09

Je bent terug op de goede weg, laat ons hopen dat de problemen nu van de baan zijn!!!

Gepost door: Wendy | 09-08-09

je bent weer stevig op weg . En weer naar kasterlee om je terug te wreken op je bijna gehaalde doel ? Deze keer moet het lukken he ! 1.48 u moet lukken ! En anders gewoon genieten van het prachtige parcour ! Alles is goed he , zolang je maar kan lopen !

Gepost door: coach mario | 09-08-09

Denk ik met 72km veel te fietsen... ha ha ha :-)

ps: Komt Eindhoven Halve Marathon te vroeg ? ?

Gepost door: Bjorn | 10-08-09

à Bjorn Eindhoven komt iets te vroeg + moet in dat weekend ook werken

Gepost door: Ruthje | 10-08-09

Ha plannen voor het eerste loopwedstrijdje, altijd leuk, ik kijk al uit naar het mijne

Gepost door: Stofke | 10-08-09

De commentaren zijn gesloten.