10-09-09

geduld overwint alles

Het slechte nieuws van maandag is ondertussen alweer goed verteerd. Verbittering en frustratie is al lang overgeslaan in berusting en zelfs wat opluchting. Is het omdat ik geen wintermens ben en nu hét ultieme excuus heb om deze winter lui in m'n zetelke door te brengen met een kop hete chocomelk en een fleece-dekentje over mij gedrapeerd, wie weet :-) Dat idee begint in ieder geval aanlokkelijker en aanlokkelijker te worden. Maar voorlopig is het nog wat geduld oefenen. Dinsdag de chirurg opgebeld en 'k moet nog wachten tot de 24e september voor een afspraak. Pas daarna wordt de operatie ingepland. Dat wordt dan hopelijk in oktober, want ik wil er gewoon zo snel mogelijk vanaf zijn! Daarna 3 maanden revalidatie en dan zijn we 2010...Hopelijk staat dat nieuwe jaar ook garant voor een nieuwe start zonder miserie, blessures en wat zo meer. Laten we 2009 maar snel vergeten hé.

 

patience

 

Gelukkig mag ik voorlopig de luttele vrije tijd nog een beetje vullen met sporten. Gisterenmorgen deed ik dat toch weer al lopend, ik kan het niet laten. 4 x 10 minuten, helaas wel op den asfalt en dat voelde ik die laatste 10 minuten wel weer aan m'n knie. Maar eigenlijk deed dat ochtendloopje wel deugd. Vandaag dan een stressy dagske, dus rap even de kans gegrepen en een uurtje gaan spinnen. Ipv Frank hadden we een vervangleraar met de originele naam Mario! Maar hij zag er toch wel wat anders uit dan dé Mario :-) Leuke les, dat wel, weer heel wat anders dan we gewoon zijn en die afwisseling vind ik wel leuk.

De komende twee dagen is het weer werken werken werken, morgen overdag op den bureau en dan daarna naar ergens in de Vlaanders op een vergaderlocatie waar het 's avonds nog vollenbak tot een uur of middernacht vergaderen wordt en zaterdag ook nog een hele dag. Zondag dus een welverdiend relaxdagje, misschien wat fietsen of zo. We zien wel!

 

22:38 Gepost in Info | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

2010 wordt jouw jaar weer!

Gepost door: Tiny | 10-09-09

klopt geduld overwint alles.... maar dat hebben we niet altijd... succes met werken

Gepost door: hans | 11-09-09

2010 rustig aan Ruthje. Nu lekker herstellen en in 2010 weer knallen

Gepost door: Ronald | 12-09-09

Hij zag er vast en zeker niet zo goed uit als ik ! ? :-) Je hebt de juiste ingesteldheid te pakken ! Kom zeker en vast eens af naar een wedstrijdje of zo om ons aan te moedigen . Blijf er bij !! Ook jij wordt graag aangemoedigd , en laat het nu een rol zijn waarin je verplicht inzit ! Het is niet het einde he ! 2010 lacht je toe ! En wat zijn 3 maanden op een mensenleven . Niks toch ?
Zelfs wat stelde dit ramp - jaar voor op een mensen leven. Gewoon iets om snel te vergeten !

Gepost door: coach mario | 13-09-09

Beterschap is in zicht, zeker weten!!

Gepost door: Wendy | 13-09-09

Jij zal ongetwijfeld sterker terugkomen, en 2010 is echt niet zover meer af.

Gepost door: Marc | 14-09-09

Geert en Frank Spencer hebben al bewezen dat je na een operatie weer terug kan komen. Houd vol en voor je het weet vlieg je weer over de wegen !!

Gepost door: Bjorn Paree | 15-09-09

De commentaren zijn gesloten.