15-09-09

als vanouds

En het leven kabbelt rustig verder…Alhoewel rustig? Da’s ook weer relatief natuurlijk. Maar laat ons zeggen dat ik het liever te druk dan te rustig heb. Vrijdag en zaterdag waren zo twee drukke werkdagen, met af en toe wel wat leute en plezier ertussendoor gepropt (zo zijn ze wel bij ons op ’t werk). Maar zaterdagavond kwam ik toch wel afgepeigerd thuis en heb ik niet veel meer uitgestoken. Zondag heb ik dan het klassieke sportmoment ingelast op zondagmorgen (zolang ik het nog kan, doe ik het ook!) en de rest van de dag gewoon lekker lui geweest, filmpje opgezet en lui in de zetel gelegen. Dat deed deugd!

Die sportzondag bestond trouwens uit 10 km fietsen -  3 x 15 min lopen – 16 km fietsen en dan nog m’n krachttraining in de fitness. Van elk onderdeel had ik evenveel plezier!

nekGisteren maandag als vanouds nog eens naar de spinning, maar ik had een heuse offday. De les was nog niet goed en wel bezig of ik kreeg een bizarre kramp in mijn nek. Quasi heel de les heb ik nekpijn gehad, dat ik er zelfs misselijk van werd. Maar koppig als ik ben, heb ik wel doorgebeten tot het einde. Raar maar waar verdween zo’n tien minuten voor het einde van de les de nekpijn weer zo plots als ie opgekomen was. En nadien ook niks meer gevoeld. Vermoedelijk had ik me in het begin een beetje een verkeerde houding aangenomen of zo, wie zal het zeggen...

Vandaag dan weer een lange werkdag. Momenteel heb ik wel even een break en ga ik even eten bij mijn ouders, maar straks is het weer vergaderen geblazen tot ver in de avond. Vanmorgen ben ik dan ook een tikje later begonnen met werken en heb ik m’n loopschoenen toch nog maar eens aangetrokken.  Terug 4 x 10 minuten op ’t gemakske en dat ging oké, op af en toe dat lastige pijnlijke gevoel in m’n knie na (maar daar zeuren we voortaan verder niet meer over op deze blog!).

De komende dagen plan ik nog wel wat gesport. Morgen zwemmen, donderdag weer een beetje lopen en vrijdag naar de spinning. En komend weekend zit ik twee dagen in Nederland voor het werk, da’s ook eens iets anders hé ;-)

17:13 Gepost in Sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

druk druk ... druk .. druk ...
voorzichtjes hé

Gepost door: Koen | 15-09-09

Jij houdt er wel van om stevig bezig te zijn. Volgend jaar is weer het jouwe!!

Gepost door: Tiny | 15-09-09

buitenland naar Nederland? Spreek je de taal wel?

Gepost door: geert zelf | 16-09-09

bezige bijen zijn de gelukkigste ...hou je taai grtjes XXX

Gepost door: Katrien | 16-09-09

ja je hebt het gewoon heel druk lees ik...

Gepost door: hans | 16-09-09

NL naar Nederland? leuk, waar zit je?
veel plezier en rustig aan maar Ruthje

Gepost door: RunningRonald | 17-09-09

Druk! Er is geen houden aan hé, veel plezier dit weekend in Nederland!

Gepost door: Wendy | 17-09-09

Nekpijn? Welke knappe bink had je in het oog dat je zo erg moest opzij kijken dat je nek er van verkrampte? ;)

Gepost door: Gert | 19-09-09

je bent een echte karakterbom !
ik wordt er duizelig van !
veel plezier in nederland !

Gepost door: coach mario | 19-09-09

Nog hartelijk dank voor je support op mijn 100km in Winschoten en erg fijn om te lezen.
Doe lekker rustig aan en hopelijk niet te veel last van de nek.
Ik begreep dat je ook op 3 Oktober richting Zeeland ging?, zo ja, dan ga ik je zien, leuk.3
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 20-09-09

goede moed Vind het oprecht jammer voor je dat je uiteindelijk toch met een operatie zit. 'k Hoop dat het daarmee wel eindelijk opgelost geraakt zodat je weer kan lopen. Goed dat je ondertussen wel kan sporten en dat je het lijkt te kunnen relativeren. Verzorg je goed.

Gepost door: Julie | 21-09-09

De commentaren zijn gesloten.