22-09-09

heerlijk genieten

'k Schreef het gisteren al: wat het vandaag zou worden, dat zouden we nog wel zien. Awel se, het werd een heerlijk fietstochtje van 34,3 km. Want zeg nu zelf: het was zo'n zalig dagje nazomerweer dat ik het gewoon een doodzonde zou gevonden zennegathebben om na een dagje kantoorzitten ook nog eens een duffe fitnessruimte in te kruipen. Lopen was geen optie, daarvoor had ik toch wel wat te veel last van m'n knie gehad vandaag. Dus fietskledij aan en op m'n Trekkie gesprongen voor een heerlijk ritje. Af en toe lekker doorgetrokken, maar ook stevig gebokst tegen de wind (met de wijze woorden van Tiny ondertussen als een mantra opzeggend: de wind is je beste trainingspartner...de wind is je beste trainingspartner...de wind is je beste trainingspartner...). En yes, geen één keer gevallen! :-)  Aan het Zennegat (een idyllisch plaatsje in het Mechelse) werd ik even tot stilstand gedwongen omdat er net een boot de sluis kwam uitgevaren (en ik moest wel net daar de sluis even oversteken), de bootmadam lachte even naar mij en ik kon niet anders dan er even lekker rustig wat staan mijmeren aan de waterkant, terwijl de bootmensen en de sluiswachter hun werk deden. Een perfect einde van de dag dus.

Wist je trouwens dat Lance Armstrong ook met een Trek rijdt. Natuurlijk met een straffer modelleke dan mijne 7.5 FX. Op Twitter post ie regelmatig foto's van zijn koersmachientjes en dat zijn toch altijd wel pareltjes eigenlijk. Van de week zette ie dan weer een foto van hemzelf in zijn gloednieuwe Livestrong-shirt dat over enkele weken via de Livestrong-site zal te kopen zijn. 'k Ben toch wel aan het overwegen van me er zo eentje aan te schaffen, want vind ze zalig mooi ('t kan ook wel aan het model liggen natuurlijk :-)). Oordeel zelf...

 

lance

Commentaren

Absoluut een prachtig shirt!

Gepost door: Tiny | 22-09-09

shirt Moest je beslissen om er ééntje te kopen ... waarschijnlijk gaat dat via de USA, kunnen we mss samen bestellen om verzendingskosten te besparen?

Gepost door: Koen | 23-09-09

njammie ik vind het ook echt mooi !

Gepost door: kaat | 23-09-09

Een trek is een pracht fiets en je trainingen gaan lekker en even wachten voor een sluisje is ook niet erg!.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 23-09-09

Ik vind het een heel mooi shirtje!!

Gepost door: Wendy | 23-09-09

Ja, dat ziet er wel goed uit en bovendien is het nog voor een goed doel ook, om te kunnen trainen natuurlijk.

Gepost door: Marc | 23-09-09

Knap T-shirtje , ongelooflijk mooi fietske ! Maar weet je dat ik bij die wielertoeristen daar dikwijls moet mee lachen . Het is bij sommige een echt snobisme geworden . Ze razen je dan voorbij met , geloof me bija allemaal met die fietskes die hoog staan aangeschreven en veel geld kosten . trek , colnago , merkx, ......en het onderwerp gaat ook meestal over hun fietske . Dan nog hun kledij waar de reclame van afpuild . Als ze 10 km gefietst hebben dan zitten ze ergens op een terrasje met een pint bier .
Hetgeen ik wil zeggen , voor velen heeft "koersen "nog weining te maken met sport doen , maar meer met een schow opvoeren ! Darom dat ik ok geneigd ben met de triatlon volgend jaar een gewone fiets te nemen , om meer een teken te geven van ........Manneke's pak het allemaal niet zo serieus op ! spring die fiets op en doe je ding !

Maar dit heeft natuurlijk w-einig met jou te maken !
je bent schittterens bezig !!

Gepost door: coach mario | 23-09-09

Heel mooi truitje! Als ik dit truitje zie dan begint het hier ook te kriebelen om er ééntje aan te schaffen...

Gepost door: Spencerwoman | 25-09-09

De commentaren zijn gesloten.