24-09-09

ontploft

Vandaag had ik weer een half dagje verlof ingepland, maar dan wel om een goeie bomreden: afspraak bij de chirurg ivm de nakende knie-operatie! Tenminste, dat was de bedoeling toch. Vanmorgen nog rap eerst de beentjes gestrekt (weer die 4 x 10 minuutjes) alvorens me richting U.Z.A. (voor de niet-kenners: Universitair Ziekenhuis Antwerpen) te reppen. Na de nodige verkeersstress daar aangekomen, me aangemeld en wat kreeg ik te horen: "maar mevrouw, de dokter is helemaal niet aanwezig". Wablief!! Ik dacht dat ik ter plekke ging ontploffen! Ze hadden me een brief gestuurd, wel naar het adres waar ik al bijna 20 jaar niet meer woon. In die brief stond een nieuwe afspraakdatum vermeld op 22 september. Dat ik die dag niet ben komen opdagen, deed bij hen geen belletje rinkelen dat die brief misschien niet was aangekomen. En dat terwijl ze ook m'n gsm-nummer hadden en me dus gewoon even hadden kunnen opbellen. Maar dat is te veel moeite blijkbaar, of toch een te moderne oplossing.

Nu kon die dame natuurlijk moeilijk daar ter plekke de chirurg te voorschijn toveren, dus er zat niets anders op dan een nieuwe afspraak maken. Maar toen ze als datum 15 oktober (!!) voorstelde, ontplofte ik helemaal natuurlijk. Nog eens drie weken wachten! No way...Ik denk dat ik me duidelijk heb gemaakt, want na wat gedoe kon ze me er ineens toch nog tussenkrijgen op 30 september. Komt niet zo goed uit voor het werk die dag (want met het feit dat ze af en toe toch eens zo'n sukkel op de consultatie krijgen die werkt en dus verlof moet nemen om tot daar te geraken, daar worden ze blijkbaar wel niet zo vaak mee geconfronteerd daar), maar er zal niks anders opzitten. Wanneer ik dan vroeg of ze me ook al kon laten weten wanneer mogelijks de operatie kon plaatsvinden, want dat ze daar op het werk ook wel op zitten te wachten om bepaalde projecten te kunnen inplannen, kon ze me ook geen antwoord geven. Zucht...Gelukkig liep er net een operatie-assistente rond die toch al kon zeggen dat de wachttijd momenteel zo'n 4 weken is. Dus dat wordt ten vroegste eind oktober, wat al helemaal niet goed uitkomt voor het werk. Er zal e.e.a. dan moeten geannuleerd worden (o.m. een langlopende opleiding die al een tijdje stond ingepland). Stomme knie.

Enige voordeel van het gedoe vanmorgen: was al om 10u op m'n werk ipv deze namiddag...(alhoewel...voordeel? ;-)).

11:54 Gepost in Info | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Ik kan me je frustratie wel voorstellen. Ik geloof dat ook wel een paar centimeter groter geworden zou zijn!

Gepost door: Tiny | 24-09-09

Ieder nadeel heb sijn voordeel ;-)


Sterkte !!

Gepost door: Bjorn Paree | 24-09-09

dat is balen.. als je daar staat.... gelukkig.. goed ontploft.. 30/9 afspraak

Gepost door: hans | 24-09-09

Knal! Nu kan ik die enorme knal van vanmorgen ineens verklaren!

Gepost door: M@urice | 24-09-09

Van pech gesproken zeg

Gepost door: Stofke | 25-09-09

leg het maar eens uit aan die arme bouwvakkers die de Boerentoren terug moeten opbouwen ...
klinieken lijken steeds meer en meer op fabrieken hé ...

Gepost door: geert zelf | 25-09-09

Wat las ik op je eerder bericht een jaloerse reactie van een Mario.
Een beetje respect graag voor de wielerliefhebber. Jullie lopers lopen toch ook niet op loopschoenen van den Aldi. Dat wij, als wielertoerist ons uitrusten met degelijk materiaal snapt die kerel blijkbaar niet. Ik daag hem uit om eens een rit met ons mee te gaan. Een pint drinken na 10 km zit er niet in.

Ik wens je een goede revalidatie toe na je operatie. Na de operatie zal fietsen (op je goeie fiets) je veel deugd doen.

Gepost door: Werner | 25-09-09

Amaai!! Ik kan het me goed voorstellen dat je op ontploffen stond!! Hopelijk ben je er tegen november helemaal vanaf en kan je aan revalideren denken, kortom, het kan alleen nog maar beteren hé!!
Grt

Gepost door: Wendy | 25-09-09

Ziekenhuizen en organisatie, het gaat niet samen Ruth. Ik kom er mee in aanraking op het werk en mijn vrouw ervaart het ook regelmatig. Misschien zie of hoor ik je morgen wel.

Gepost door: Gert | 25-09-09

De commentaren zijn gesloten.