10-10-09

"uitbollen" en kopzorgen

Nu stilletjesaan de operatie-datum nadert, nog dik 2 weken te gaan, begint de motivatie om te sporten te minderen. Niet dat ik niets meer doe hoor, maar het "hoeft" precies allemaal zo niet meer. Misschien ben ik me onbewust mentaal aan het voorbereiden op weer eens een sportloze periode of zo, en dat is waarschijnlijk niet eens zo slecht.

Als ik nu terugblik op de voorbije werkweek, heb ik het nochtans niet zo "slecht" gedaan hoor, ook al is het peanuts met hetgeen de meeste bloggers verzetten :-)

Maandag: uurtje spinning

Dinsdag: 4 x 10 minuutjes joggen, geeuw

woensdag: niks

donderdag: 4 x 10 minuutjes joggen, geeuw geeuw.

vrijdag: 1600 meter zwemmen en uurtje spinning

Die vrijdagse zwemsessie was totaal niet gepland, maar ik moest effe ontsnappen en mijn gedachten leegmaken. Donderdagavond belde ik een vriendin, bleek dat haar mama een paar uurtjes eerder plots was gestorven en ik was, naast haar broers en man, de eerste die het nieuws dus te horen kreeg. Ik was er zelf ook kapot van. Net daarvoor had ik een bericht van een andere vriendin ontvangen dat ze net een miskraam had gehad, en dat na lang "proberen". En vrijdagmorgen mijn ma aan de lijn met de allesbehalve hoopgevende resultaten van allerlei onderzoeken bij haar en mijn pa, wat me de komende weken en maanden nog héél véél kopzorgen zal bezorgen. Bovendien op het werk ook nog troubles met personeel die ochtend...Neen, ik moest weg, het werd me allemaal te veel. Dus naar huis, zwemgerief gepakt en gaan zwemmen. Het hielp een klein beetje. De spinningsessie 's avonds ook een beetje, maar toch bracht ik de afgelopen nacht klaarwakker door. Dat ik vandaag moest werken, moest ik effe doorworstelen. Heb aan m'n bazen toch even het verhaal over m'n ouders verteld en ze hebben me een hele dag ontzien, wat ik wel lief vond. We zullen wel zien hoe het de komende weken verder verloopt, het blijft nog effe bang afwachten op verdere resultaten en operaties e.d.

Morgen ga ik proberen al "lopend" mijn gedachten te verzetten, 4 x 15 min. in het park hoop ik te volbrengen, ook al zeurt mijn knie tegenwoordig al van in het begin van elke korte loopsessie. Daarna nog wat krachttraining doen in de fitness en proberen de namiddag wat relaxend door te brengen.

Aan iedereen die morgen in Eindhoven meeloopt: héél véél succes en geniet er vooral volop van!!

18:44 Gepost in Sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Veel sterkte voor de komende weken, en hopelijk wat goed nieuws de komende weken.

Gepost door: Wim | 10-10-09

Moeilijke tijd en dat zal niet zomaar voorbij gaan.
Komt goed en hoofd omhoog houden.
Fijn weekend.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 10-10-09

Sterkte Ruth!!

Gepost door: Tiny | 10-10-09

komt alles nog tegelijk ook... balen zeg.. sterkte met alles.. hoop dat over een paar weken voor jullie allen de zon mag schijnen

Gepost door: hans | 10-10-09

Sterkte! heel veel sterkte Ruth!!!!

Gepost door: M@urice | 10-10-09

Geen fijne tijd voor je Ruth. Hopelijk gaat het snel allemaal wat beter, veel sterkte!

Gepost door: Gert | 11-10-09

niet goed ... hoeveel kan een mens verdragen hé ... sterkte maateke!

Gepost door: geert | 12-10-09

Sterkte... serieus veel op je boterham. Hou je goed en kop op.

Gepost door: Julie | 12-10-09

Sterkte Ruthje 't is niet eenvoudig voor jou momenteel ... laat ons hopen dat we positief nieuws van jou te horen zullen krijgen ... hou jullie sterk! Veel moed!

Gepost door: Koen | 12-10-09

arme meid! het is 't één achter 't ander bij jou! veel sterkte in de komende periode! dikke knuffel!!!

Gepost door: Jess | 13-10-09

De commentaren zijn gesloten.