17-10-09

uitstel, geen afstel

bloeddrukGisteren moest ik op vooronderzoek in het ziekenhuis om te zien of ik wel geschikt was om onder het mes te gaan. Niet dus! M'n bloeddruk is te laag en er waren wat afwijkende bloedwaarden (bloed was twee dagen ervoor al getrokken). Mogelijks rommelt er een virusje of zo rond in mijn lichaam, dus niets om me echt zorgen om te maken. Maar voor de anestesist en chirurg wel voldoende om voorlopig de operatie uit te stellen. De 26e moet ik nog eens terug bij de dokter (donderdag eerst nog eens bloed laten prikken) en dan zal het definitief uitgemaakt worden, maar 'k hou er volop rekening mee dat het gewoon uitgesteld wordt. Is de bloeddruk dan nl. nog te laag en m'n bloed niet 100% in orde, dan gaan ze geen risicio nemen. Het is voor hen nu eenmaal helemaal geen dringende of levensnoodzakelijke operatie en dat begrijp ik ook wel.

De lage bloeddruk en dergelijke verklaart wel waarom ik me al enkele weken wat minder goed en vermoeid voel, dus zit waarschijnlijk wel met een of andere infectie. Deze week ook twee keer gesport (beetje lopen en spinning), maar echt denderend ging me dat niet af.  'k Doe het dus effe wat rustig aan de komende weken. Als het wat blijft aanslepen, zullen een paar dagen ziekteverlof misschien toch moeten opgenomen worden om wat uit te rusten. We zien wel. En die operatie komt er dan wel van, later op 't jaar. Op een paar weken steekt dat ook weer niet, heb toch geen spectaculaire plannen op loopvlak de komende maanden ;-)

08:35 Gepost in Info | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

rustig ! Toch knap hoe je daar mee omkan. Echt ! En dit is een tijd om weer andere dingen te ontdekken ! Blijf vooral schrijven, je inspireert !

Gepost door: kaat | 17-10-09

geduld ... mannekes wat heb jij die in overvloed , ik kijk er naar op ! en zoals Kaat het eerder schreef ,niet te geloven hoe je ermee om kan !

Gepost door: Katrien | 17-10-09

Ja.. Ruth, geduld is een schone zaak, maar je moet het wel kunnen opbrengen.

Gepost door: Tiny | 17-10-09

we gaan het toch niet meemaken dat ik straks nog eerder onder het mes lig? Vervelend voor je. Ik hoop dat je de 26e het groene licht krijg

Gepost door: hans | 17-10-09

Inderdaad zoals de andere voor mij al zeggen, knap dat je er zo rustig onder blijft, maar er zit natuurlijk niks anders op hé, je moet gezond onder het mes!!

Gepost door: Wendy | 18-10-09

meid toch! goed dat je er zo relax bij blijft. 't is toch ook allemaal wat hé; die lichamen van ons!!!

Gepost door: Jess | 19-10-09

Dedju, je hebt mijn virus te pakken! En zeggen dat ik je al weken niet meer heb gezien. ;) Het is weeral echt vervelend voor je maar heel goed dat ze het eerst hebben gecontroleerd. Hou moed Ruthje.

Gepost door: Gert | 19-10-09

Mechicooooooooo er gaat niets boven een goeie ouwe Mexicaanse griep hé! ;-)
Hopelijk kan je operatie toch nog snel genoeg doorgaan ... als 't gepland is komt 't er best zo snel mogelijk van ...

Gepost door: geert | 20-10-09

De commentaren zijn gesloten.