11-11-09

met kleine pasjes

Dank voor jullie reacties op m'n vorige berichtje. Dat doet deugd. Ondertussen is mijn pa weer thuis. Hij maakte vrijdag zo veel tamtam dat ie zaterdagmorgen mocht opkrassen. Eten en drinken gaat nog niet zo vlot, door de verlamming in zijn gezicht, maar de dokters denken dat dat maar van tijdelijke aard is. Morgen moet ie terug op consultatie en dan weten we ook de resultaten van wat er nu daadwerkelijk allemaal uit zijn keel werd gehaald (twee van de drie gezwellen bleken nl. wel degelijk tumoren en geen cystes te zijn), hopelijk was het allemaal goedaardig.

Met mezelf gaat het stilletjesaan ook weer beter. Zelfs op loopvlak is er een beetje vooruitgang te boeken. Nou ja, vooruitgang...Ik zie mezelf nog niet direct een wedstrijdje lopen en een marathon...hahaha, no way! Zelfs geen halve marathon! Een kinderhand is soms gauw gevuld zeggen ze hé. Awel, ik was zondag toch héél content met de 2x30 minuutjes die ik afhaspelde zonder naar adem te moeten happen. Toegegeven, het was aan een slakketempo (9,2 km), maar gelet op de hopeloze training van een paar dagen daarvoor, was ik er echt wel tevreden mee. Vandaag dan feestdagje, dus vanmorgen terug de loopschoenen aangetrokken en het ging zelfs nog een tikje beter: 2x5 km, en dat ging ook vrij vlot. En om het af te maken nog 300 meter erbij op het einde om te eindigen aan de fitness waar ik met hubbie had afgesproken. Zowel zondag als vandaag werd de looptraining nl. gevolgd door wat krachttraining, alvorens ik mezelf op een heet douchke trakteerde.

Buiten lopen ook nog 2 x een andere sport beoefend afgelopen week. Vorige vrijdag een uurtje spinning en gisteren een 1100 meter baantjes getrokken in het zwembad.

Dus het gaat wat beter, maar de komende weken en zelfs de hele winter hou ik het kalm. Ik heb nl. niet echt behoefte om net zoals vorige winter weer 5 maanden met een bronchitis rond te lopen en er drie antibiotica-kuren te moeten doorjagen om overeind te blijven. Weerstand opbouwen en behouden is dus de opdracht en dat lukt me enkel als ik me niet forceer en niet in het rood ga. Een rustige winter dus, maar gezien ik toch geen wintermens ben, vind ik dat eigenlijk niet zo erg.

 

winter

17:34 Gepost in Sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Bijgelezen Ik heb even wat bijgelezen op je blog. Niet om echt vrolijk van te worden ...... Daarom heel veel sterkte en kop op!

Gepost door: M@urice | 11-11-09

Stapje voor stapje en je komt er wel. Lukt het vandaag niet ga je morgen weer verder !!

Gepost door: Bjorn Paree | 11-11-09

Goed om te lezen dat zeker het lopen weer een stukje beter gaat.

Gepost door: Tiny | 12-11-09

heel fijn.. alles weer wat beter

Gepost door: hans | 12-11-09

Alles komt langzaamaan terug in orde, goed om te lezen!! Heel veel beterschap ook aan je pa, wel straf dat hij nu al terug thuis is!

Gepost door: Wendy | 13-11-09

succes moge het allemaal een beetje postief blijven evolueren. keep up the good spirit !
beste groetjes, renate

Gepost door: runswimgirl | 14-11-09

Gelukkig goed nieuw voor pap en voorzichtig weer alles oppakkan is ee goed idee.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 15-11-09

De commentaren zijn gesloten.