18-11-09

goesting

herfstMet het vallen van de bladeren, lijkt ook de sportgoesting meer en meer onder de bladeren bedolven te geraken. Of zoals Jess ook al op haar blog schreef: m'n mojo is zoek! Het ontbreekt me aan concrete uitdagingen, waardoor de goesting om er stevig in te vliegen ver te zoeken is. Maar inschrijven voor een wedstrijdje heeft weinig zin, zolang m'n knie niet in orde is. En voorlopig gaat de operatie nog niet door, hoor. Wil er momenteel meer zijn voor mijn ouders en met m'n been omhoog in de zetel, gaat dat niet natuurlijk. Dus nog even uitstel.

Wordt er dan helemaal niet meer gesport. Toch wel hoor. Afgelopen zaterdag nog eens een toerke gaan lopen. Weet al niet meer hoeveel juist, denk iets van een 7,2 km in 45 min (met één wandelpauze na 30 min). Ben toen terug naar huis gevlucht omdat er ineens een storm boven mijn hoofd losbrak en daar had ik niet zo veel zin in.

Zondag dan niet echt gesport, alleen een beetje gewandeld, in Cadzand. Had echt nood aan een dagje weg en dan is zo uitwaaien aan de zee wel de ideale vluchtweg. Op weg naar Cadzand striemende regen, dus we vreesden er even voor. Maar toen we aankwamen, klaarde het plots op en hadden we stralend wandelweer. Na de wandeling en een lekkere lunch nog naar Sluis gereden, waar dan ook de hemelsluizen (what's in a name) compleet opengingen en het begon te gieten. Gelukkig waren wel alle winkels open en konden we zo toch een beetje aan de nattigheid ontsnappen. En we sloten het gezellige dagje af met lekkere pannekoeken met ijs alvorens weer huiswaarts te keren. Zalig.

Pas vanmorgen dan terug enige beweging gehad (op een hectische wandeling in Brussel na gisteren, was wat verdwaald op weg naar een vergadering). Deze voormiddag thuisgewerkt (omdat ik voor de 2e keer deze week een avondvergadering had vandaag), maar eerst wel tot 8u geslapen (zalig) en dan rap een ochtendloopje gedaan van zo'n 6,7 km in zo'n 42 min (met na elke 15 min een minuutje wandelpauze), dus supertraag maar dat komt omdat tegen het einde m'n ademhaling niet echt meer mee wou.

Morgenavond misschien nog zwemmen of even naar de fitness en vrijdag zeker een uurtje spinning. En dan zondag wel weer een toerke lopen alvorens ik me vol ga proppen met taart wanneer we op bezoek gaan bij een vriendin :-) (toch een beetje motivatie om te sporten, ha!).

21:57 Gepost in Sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

voor je ouders er zijn, heel lief

Gepost door: hans | 18-11-09

Mooi rustig aan je ding doen. Daar wordt je volgens mij niet slechter van.

Gepost door: Tiny | 18-11-09

gewoon doen waar je je goed bij voelt. 't beste met je ouders. we duimen.

Gepost door: Julie | 18-11-09

awel, eens ik in mechelen woon (januari) gaan we der samen een lap op geven hé :-) dan zullen we af en toe eens afspreken om te gaan lopen; en als het wa beter weer wordt, zullen we ook ons trekkies bovenhalen!

Gepost door: Jess | 19-11-09

Soms gaan andere dingen voor, dat lijkt me duidelijk! Niet schuldig voelen!

Gepost door: Danniëlle | 19-11-09

Toch vrij veel beweging zo te lezen, die mojo is allesbehalve zoek :-)

Gepost door: Stofke | 19-11-09

je ouders zijn nu belangrijker dan eender welke wedstrijd, dat is logisch! Toch goed dat je nog wat in beweging blijft, want anders wordt een terugkeer alleen maar moeilijker. Vanavond ga ik ook zwemmen, maar wel in Hofstade ... enneuh vorige week waas ik niet op woensdag, maar op donderdag in de Stadsschouwburg (heb 't nagevraagd bij Tania :-) )

Gepost door: geert zelf | 20-11-09

foutje in de naam die 'zelf' moet ge maar wegdenken :-)

Gepost door: geert | 20-11-09

Goesting... het blijft een van m'n favoriete belgische woorden :-) Heb op dit moment ook wat moeite met het lopen maar er is een mooie uitvinding : www.buienradar.nl - daar kijk ik altijd eerst ff op voordat ik naar buiten ga. Zo kan ik mijn duurlopen in het zonnetje doen.

Gepost door: Bjorn Paree | 22-11-09

De commentaren zijn gesloten.