24-11-09

sportieve opstoot!

Hola, al bijna een week gepasseerd sedert mijn vorig berichtje. Shame on me! Beetje druk bezig met vanalles en nog wat. Gelukkig ook tussendoor wat sportieve dingen gedaan, plots is daar dan toch weer eventjes de goesting en dan profiteer ik er volop van :-)

Na woensdag kwam dus donderdag. Eerst was het plan om te gaan zwemmen, maar in de loop van de dag veranderde dat...geen goesting om het koude water in te duiken, wel om lekker warm in de fitness te vertoeven. Geluisterd naar de goesting en dus naar de fitness getrokken, samen met hubbie. Daar lonkte plots de loopband en dan heb ik daar een half uurtje op losgelopen. Deed deugd! Nadien nog wat krachttraining en dan speelde letterlijk de honger zwaar op en was het tijd om naar huis te gaan om te gaan eten.

Vrijdagavond spinningavond en ik moest me er toch wel een beetje naartoe slepen, voelde me nogal vermoeid. Maar eenmaal op de fiets ging het wel lekker en was het genieten van een leuk uurtje spinning.

Zaterdag een drukke dag die werd besloten met een gezellig avondje uit, naar een optreden van een vriend en gezellig bijkletsen met een stel vrienden.

Zondagmorgen dus met moeite m'n bed uit, maar had een afspraak met m'n loopschoenen en het park. Die afspraak werd redelijk succesvol: zonder problemen 2 x 5 km gelopen aan een rustig tempo met een hartslag die goed onder controle bleef. Nadien nog wat krachttraining gedaan in de fitness. Genoeg calorietjes verbrand om in de namiddag bij vrienden op bezoek te gaan, waar we verwend werden met taart en bubbels en ander lekkers. Zo mogen zondagen wel meer zijn eigenlijk :-)

Gisteren dan afspraak in de fitness met Gert! Had hem nog eens zover gekregen om mee te gaan spinnen. Moest daarvoor wel een weekje eerder al mijn charmes in de strijd gooien in de fitness zelf, want Gert zijn abonnement is verlopen en dus moest ik een vrijkaart zien los te pingelen voor hem. Normaal geven ze dat niet aan ex-leden, maar allé...omdat ik het was ;-)  Normaal op maandag spinning met Evi, altijd garantie op een stevige sessie. Maar om kwart na 7 (les begint om 7 uur) nog geen Evi te zien. Stormweer e.d. ? Ineens kwam Danny aangedraven, niet de beste leraar, maar soit...was ondertussen al zo goed aan de babbel met Gert dat we ons er niet echt aan gestoord hebben. Het was dus meer een babbelsessie dan een spinningsessie, maar we hebben ons best gedaan om ook even alles te geven op het fietske hoor!
Vanavond een beetje plonsen in 't zwembad, 't zal er druk zijn want het is Zwemweek in 't zwembad met allerlei activiteiten. En morgen dagje verlof, dus waarschijnlijk dan nog eens een toerke gaan lopen, als ik goesting heb tenminste :-)

16:28 Gepost in Sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

"Al je charmes in de strijd gooien" daar zwicht toch iedereen en alles voor!

Gepost door: Tiny | 24-11-09

Lekker actief bezig en leuk zo gezamelijk de spinning doen,..
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 24-11-09

Toch een mooie sportweek me dunkt, alles mee pakken zou ik zeggen, die 2*5km is ook al nie slecht

Gepost door: Stofke | 25-11-09

je bent er lekker mee bezig.. en dat met de problemen met je knie... geniet ervan... vandaag nog gelopen?

Gepost door: hans | 25-11-09

huh? da met die charmes ... is da strafbaar??

Gepost door: geert | 26-11-09

De commentaren zijn gesloten.