29-11-09

niet stilgezeten

M'n sportieve opstoot vorige week was nog niet ten einde vorige dinsdag! Dat plonsen in 't zwembad is er dan toch van gekomen. Nog beter: heb eens een heuse aquagym-sessie meegedaan. Werd georganiseerd nav de Mechelse Zwemweek en ik besloot dan maar eens mee te doen. Klein groepje mensen (er was niet veel reclame voor gemaakt blijkbaar), dus ruimte zat. Heel gekke oefeningen, maar wel leuk en...vermoeiend! Jawadde, toch wel wat anders dan gewoon baantjes trekken.

Woensdag had ik een dagje verlof. Eventjes wat tijd voor mezelf en ook wel wat voor het verwaarloosde huishouden. Aan dat huishouden ben ik wel pas begonnen na eerst een toerke te gaan lopen. In totaal 8 km gelopen op 't gemakkie, met een minuutje wandelen na 5 km en een babbelsessie na 7 km (kwam onverwachts een ex-collega tegen en dat resulteerde effe in een gezellige babbel natuurlijk). Nadien dus nog wat caloriekes verbrand in huis en dan lekker effe gaan shoppen. Deed deugd dat dagske verlof!

Donderdag rustdag op sportief vlak, maar dat heb ik vrijdag dan goedgemaakt met een uurtje spinning. 'k Was wel moe en de 2e helft van de les kreeg ik wel een dipje. Ach ja.

Vanmorgen dan de loopschoenen terug aangetrokken voor de zondagse looptraining. Maar het weer sputterde stevig tegen. Het was nog droog toen ik vertrok, maar toen ik net in het park aankwam begon het weer heftig te regenen en te waaien. Echt mijn weertje niet. De eerste 5 km gingen nog vrij goed, dan weer even gewandeld (moest ook effe een pitstopje inlassen, gelukkig zijn er propere wc's in het park!), en daarna ging het moeizamer. Nog eens 2 * 2,5 km gedaan maar het was met veel gezucht en gekreun. Blij dat ik aan de fitness aankwam, waar ik met hubbie had afgesproken. Daar effe appelke gegeten en op krachten gekomen en dan heb ik toch nog wat krachttraining gedaan en 15 min. rustig "uitgejogd" op de crosstrainer. Beter iets dan niets!

Volgende week weinig tijd voor sport. Morgen raak ik hopelijk nog wel op tijd in de spinning. We zien wel. Rest van de week wordt hectisch met allerlei werktoestanden en vanaf donderdag ligt mijn ma in het ziekenhuis en dan gaat dat even voor natuurlijk.

Morgen wel een dagje verlof nog, beetje krachten opbouwen voor de komende stressweken ;-) Dus dan post ik misschien nog wel een berichtje!

 

jogging

16:01 Gepost in Sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Je blijft toch mooi bezig zij het dan op een iets lager pitje!

Gepost door: Tiny | 29-11-09

Sterkte met moeders, goed en logisch dat je daar voorrang aan geeft!

Gepost door: Danniëlle | 29-11-09

Je blijft sportief bezig , veel sterkte aan de mama hé!!

Gepost door: Wendy | 29-11-09

je blijft nog steeds sportief aan de gang.. en dat je heel goed van je.... sterkte voor je moeder

Gepost door: hans | 29-11-09

verlof geniet van je verlofdagje. En ondanks de knie toch, lekker sportief bezig lijkt me.

Gepost door: Julie | 30-11-09

De commentaren zijn gesloten.