12-12-09

beetje anders dan gepland...

Wat een drukke werkweek zou worden, verliep toch wel wat anders dan gepland. Maandag en dinsdag dus weg voor het werk. Twee dagen vergadermarathon met het managementteam in een rustgevend oord in Kapelle-Op-Den-Bos. Dinsdagnamiddag waren we wat vroeger klaar dan voorzien en was ik om 15u al thuis. Nog thuis een uurtje gewerkt en wat huishouden gedaan en dan naar Antwerpen voor de opleiding tot 22u. Tijdens de les voelde ik me slecht, last van brandend maagzuur, iets waar ik wel meer last van heb. Het werd alleen maar erger virusen erger, en had nu niet bepaald veel gegeten (owv de maaglast). Bij het naar huis rijden werd ik echt misselijk. Beetje laat in de zwangerschap om plots last van misselijkheid te krijgen, dacht ik nog. Net op tijd de auto geparkeerd want toen ik de deur opendeed, belandde het beetje maaginhoud, dat ik had, op de stoep. Beetje slap op mijn benen de 100 m naar huis gewaggeld en mijn bed ingekropen. Ventje besloot alvast het logeerbed op te zoeken, die voelde de bui al hangen precies. En inderdaad...niet geslapen, maar wel heel de nacht door om het half uur de badkamer moeten opzoeken om over te geven en tja...langs de andere kant stroomde het ook letterlijk. Dat overgeven was pijnlijk,omdat mijn maag leeg was...pure gal. Alsof mijn maag zich letterlijk een weg naar buiten zocht. Bij elke bui brak het zweet me letterlijk uit en werd ik kletsnat van kop tot teen. De chauffage maar opgezet zodat ik toch een beetje terug warm kreeg. En dan maar wachten tot het eindelijk ochtend werd, man wat duurde dat lang.

Ik zat met een ambetant gevoel wel (buiten al het fysieke, héhé), omdat ik die woensdag twee externe afspraken had en niks van gegevens bij me thuis. Dus collega's op het werk opgebeld en delegeren was de boodschap. Gelukkig ben ik daar vrij goed in ;-) Beide afspraken werden dus waargenomen door collega's, oef. De meeting voor donderdag ook uit handen gegeven, want ik vreesde al wel dat ik voor de rest van de week de zetel tot nieuwe thuisbasis ging mogen uitroepen. En ja hoor...in de namiddag de dokter op bezoek en het verdict was virale maag- en darminfectie ofte een stevige buikgriep. En gezien mijn toestand is dat vooral uitzieken en twee slappe medicamentjes nemen die de darmen en maag terug wat regulariseren. Die woensdag was ik nog echt een wrak dat amper iets binnenkreeg, maar de medicatie deed echt wel zijn werk en tegen donderdag was ik al stukken beter (ook dankzij een stevig nachtje slaap).

Ondertussen is ook wel duidelijk waar ik e.e.a. heb opgepikt. Een rustgevend oord in Kapelle-Op-den-Bos dus...want drie andere collega's werden door hetzelfde virus geveld. En dan krijg je daar dus macro-biotisch eten en extra gezuiverd water (met mineraal-stenen)...geef mij dan soms toch maar den industriëlen boecht...veel gezonder blijkbaar ;-)

Sinds deze morgen zaterdag voel ik me weer tip top en kijk...het kriebelde enorm om te gaan sporten, allé, bewegen toch op zijn minst. Ventje trok naar Antwerpen om nog stiekem wat te gaan kerstshoppen en ik besloot van in Mechelen te blijven. Te voet naar het fitnesscentrum getrokken (kwartiertje heen) en daar de spinningles deze middag meegedaan. Weliswaar op het gemakske (lees: vooral niet te veel aan de weerstand komen) en hartslag (die toch rap omhoog ging) in het oog gehouden. Daarna te voet weer naar huis. Het deed ongelooflijk veel deugd. En het kriebelt enorm om morgen nog eens te gaan lopen. Vrees wel een beetje de koude, gezien mijn gevoelige longen, dus ik ga mezelf goed warm inpakken! ;-)

 

17:42 Gepost in Info | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

wat moet je je beroerd hebben gevoeld.. gelukkig gaat het weer beter

Gepost door: hans | 12-12-09

Ai....wat kan een mens zich dan beroerd voelen. En niemand die er ook maar iets aan kan doen. Ja..alleen de tijd!

Gepost door: Tiny | 12-12-09

verzorg je maar !! en veel rusten !!!

Gepost door: Edith | 13-12-09

De commentaren zijn gesloten.