13-12-09

good old times

80Gisteravond m'n IPod eens wat volgeladen met lekkere jaren '80-stuff, Eurythmics, Kim Wilde, zelfs Michael Jackson (het vroegere werk dan ;-)) passeerden de revue. Lekker terugdenken aan m'n kinderjaren, de muziek waarmee ik ben opgegroeid. Het was in ieder geval héél leuk gezelschap vanmorgen bij m'n eerste looptraining in een week. Maar man...wat was het koud! De thermometer stond op het vriespunt toen ik wou vertrekken. En ik ben zo gevoelig voor de kou, 't is te zeggen...mijn zwakke longskes toch. Mezelf dus als eskimo uitgedost: shirt met korte mouwen, shirt met lange mouwen, daarover fleecetruitje, natuurlijk een lange tight (voorlopig geraak ik er nog in ;-)), een fleece buff, handschoenen en een muts. Alsof ik op skivakantie vertrok. Maar 'k moet zeggen: 'k heb het niet té warm gehad hoor, het was perfect.

Wist niet goed wat te verwachten van de training. Al een week niet gelopen en dan ook nog ziek geweest tussendoor. Maar het liep van in het begin gesmeerd. Vier blokjes van 2,5 km gelopen op 't gemakske. Hartslag was nog een beetje hoog, maar das niet abnormaal natuurlijk. En de kou werkte op m'n blaas. Halverwege in het park al in het onthaalgebouw eens een kleine plaspauze gehouden, maar een beetje later moest ik alweer. Met nog 1,5 km te gaan tot thuis dacht ik het wel te redden, maar dat bleek dus niet te lukken. Ik hield het niet meer uit! Gelukkig passeerde ik net de straat waar de ingang spoedgevallendienst van het ziekenhuis is gelegen en ben daar dus binnengespurt. De verpleegster kwam al aangesneld en moest natuurlijk lachen toen ik zei dat ik gewoon enorm dringend een plasje wou komen doen. Was natuurlijk geen probleem ;-)

Uiteindelijk de 10 km dus wel volledig volbracht en dat gaf me weer enorm veel voldoening om er effe tegenaan te gaan. De zondag werd daarna vervolgd met een bezoekje aan de fitness met m'n ventje (niet dat ik daar nog veel heb uitgestoken) en een deugddoende wandeling, gevolgd door pannekoeken en een warme chocomelk met Julie aan de mooie Stille Waters in Sint-Amands. Sommige zondagen zijn nu eenmaal gewoon perfect hé ;-) Volgende week zondag plan ik weer een pannekoekenetentje met een vriendin, op dat vlak hou ik dan weer wel van de winter ;-) (en 'k heb nogal veel goesting in pannekoeken tegenwoordig, hihi).

 

20:19 Gepost in Sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Ik vind je zin in pannenkoeken gunstiger dan dat je zin zou hebben in zure haringen;-) Alleen voor de lucht al.

Gepost door: Tiny | 13-12-09

Een dag met een gouden randje dus, mooi!

Gepost door: Dannielle | 14-12-09

Koud is het zekers en dan moet je vaak veel plassen!.
Maar toch even mooi getraind.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 14-12-09

pannenkoeken leuk te horen dat je smaak nog altijd ok is :-))

Gepost door: Koen | 14-12-09

hey ik heb vandaag pannenkoeken op en gisteren warme choco... heej lekker

Gepost door: hans | 17-12-09

Mmm, dat stond hier gisteren ook op het menu, lekkere pannenkoeken. Veel plezier dit weekend!!

Gepost door: Wendy | 17-12-09

muziek mooie muziek... zo maken ze het niet meer :)

Gepost door: Ronald | 22-12-09

De commentaren zijn gesloten.