18-01-10

moeizaam

Hola, ineens alweer een weekje gepasseerd sedert mijn vorige bericht. Vorige week was er dan ook niet superveel te melden op sportief vlak, op de geweldige Spinning for Paraguay na natuurlijk!

Vorige maandag was ik te geradbraakt na het werk om nog iets sportiefs uit te steken. In plaats van nog naar de fitness te trekken voor een uurtje spinning, ben ik in m'n zetelke gekropen en wat gerust. Dinsdag dan weer een ultralange werkdag met opleiding 's avonds, dus niks sport. Was er woensdag ook wel moe van, maar dan toch efkes naar de fitness getrokken om er op de loopband te trainen. Maar de fut kwam maar niet en het bleef met een zielige 6 x 5 min. aan een rustig tempo met telkens een minuutje wandelen ertussen. Donderdag dan weer een ultralange werkdag tot 's avonds laat, dus tegen vrijdag was ik eigenlijk een wrak. Ik twijfelde toch wel even of ik nog tot Aalter zou rijden voor de spinning-avond, maar toch efkes doorgebeten. Daar heb ik in ieder geval geen spijt van gehad! Het was een zeer leuke avond, een aantal blog/Facebook-vriendjes nog eens teruggezien en enkele Facebook-vriendjes eindelijk voor het eerst eens in levende lijve gezien! En de spinningsessie van Berry was subliem. Leuke muziek, zeer afwisselende oefeningen en natuurlijk hing er een superplezante sfeer onder die bende. We hebben goe gelachen in ieder geval! Ik ben wel één van de weinigen die na een uurtje is gestopt. Niet dat het niet ging, maar 'k wou de vermoeidheid voorblijven gezien ik na het nababbelen nog een uur terug moest rijden ook en niet het risico wou lopen van in 't slaap te vallen achter het stuur.

Het weekend verliep dan weer sportloos. Normaal zou ik zondag wel gaan lopen, maar had zaterdagavond personeelsfeest en dat liep later uit dan ik eigenlijk gepland had. Het eten duurde al tot middernacht en daarna was er nog een optreden van het sublieme improvisatiegezelschap The Lunatics. Direct daarna zijn we wel naar huis vertrokken, maar het was dus bijna half 3 eer ik in mijn bed lag. En dan hadden we nog het geluk dat we in Mechelen niet mee moesten gaan aanschuiven tussen 100 andere chauffeurs om te gaan blazen, er was een massale alcoholcontrole aan de gang vlakbij ons thuis. Zwanger zijn heeft zijn voordelen, ik mocht doorrijden van meneer den agent ;-)

Soit, om een lang verhaal kort te maken: geen lopen de zondag, wel quasi een hele dag uitgeput platliggen. Zwanger zijn heeft ook zijn nadelen...

Deze avond dan naar de fitness voor een uurtje spinning. Ik voelde me fit genoeg, maar na 45 minuten spinnen, besloot een kleintje mij wel duidelijk te maken dat het genoeg was geweest. Lekker stampen, dat het rechtstaan zelfs effe pijnlijk werd, dus hoog tijd om ermee te stoppen. Ik vrees dat het einde van mijn sportdagen dus stilletjesaan in zicht begint te komen...Ach ja, we zien wel hoe het de komende weken nog gaat hé, maak me er niet al te druk om hoor :-)

20:51 Gepost in Sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

de tijd vliegt ... als ge u amuseert; voor da ge't weet sta je in de pampers :-))

Gepost door: geert | 19-01-10

Lunatics Hihi, bedankt voor je lovende woorden over de Lunatics. Mijn wederhelft is voorzitter van dat clubje, hij zal het graag lezen! Ik ben ook lid van dat clubje al speel ik al lang niet meer.

Gepost door: Lien | 19-01-10

doen wat je denkt te moeten doen... je kan niet altijd sporten.. zeker als je zwanger bent

Gepost door: hans | 19-01-10

Tja de rustdagen komen zeker in zicht, je lichaam en vooral da klein boeleke zal het zelf wel aangeven wanneer het "te" wordt...

Gepost door: Stofke | 22-01-10

De commentaren zijn gesloten.