24-01-10

olé!

Weer een weekje verder en we zijn nog steeds aan het sporten. Woohoo!! Maar het blijft vechten om vol te houden. Vermoeidheid speelt daarin een grote rol, maar ook een toenemend gevoel van kortademigheid en de druk op m'n blaas wordt erger en erger, wat het ook niet altijd aangenaam maakt ;-)

Na vorige maandag de verkorte spinningsessies, ben ik drie keer gaan lopen. Verwacht er nu niet te veel van. Voorlopig beperk ik me effe tot sessies van maximum 5 km, tegen dan staat mijn blaas garantie weer op springen :-) Woensdagmorgen liep ik zo heel relaxed 5 km. Vrijdagavond zou ik normaal gaan spinnen, maar 'k vond het vooruitzicht van weer binnen te sporten niet zo aanlokkelijk, de buitenlucht sprak me meer aan. Dus voor het avondeten rap een toerke gaan doen. Helaas ben ik duidelijk geen avondloper meer, want ging het woensdag zo lekker, vrijdagavond liep het voor geen meter. Een loop/wandel-sessie dus, 5 x 6 minuten, toch ook weer goed voor een half uurtje in totaal.

Vanmorgen dan in de regen terug 5 km op 't gemakske gelopen en dat liep weer lekker. Het tempo is wel om bij te huilen, maar op zich speelt dat voorlopig totaal geen rol meer. Ben al blij dat ik nog een beetje kan lopen.

Het mag de komende weken nu wel niet meer regenen, want het was vanmorgen wringen om mijn loopjasje dichtgeritst te krijgen. Had eronder wel 2 shirts met lange mouwen aan (waarvan één thermo-shirt), maar normaal heb ik dan nog wel plaats zat. Begint precies toch een buikje in de weg te gaan zitten ;-)

Volgende week hoop ik dus weer wat te kunnen sporten, maar 'k bekijk het nu gewoon week per week hé en zie wel hoe ver ik geraak!

Voor de cijferaars: totaal voor januari komt nu al op het fenomenale kilometeraantal van 40 km. Wie weet komt er de komende week nog in totaal 10 km bij, op 50 km eindigen lijkt me wel leuk voor deze maand. Wie het kleine niet eert.... :-)

 

hoera

 

11:25 Gepost in Sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

kleed jij je zooo warm aan? :-) ik loop al een week terug met alleen maar een tshirt en kniebroekje :-) vandaag voor de zekerheid wel een regenjasje waar je de mouwen kan afritsen over m'n tshirt :-)

Gepost door: Jess | 24-01-10

à Jess ik ben een ongelooflijke koukleum en dat is er sinds ik zwanger ben precies alleen maar erger op geworden...Ik had het helemaal niet te warm vanmorgen, integendeel! :-)

Gepost door: Ruthje | 24-01-10

wow Jess, ik zou bevriezen, ik draag ook nog een thermo + shirt lange mouwen en lange broek + vest...
@Ruth; wie het kleine niet eert, eerst en vooral voorzichtig aan voor die kleine en daarbij: je sport !!! da's toch het allerbelangrijkste :-)

Gepost door: Chris | 24-01-10

Toch sjiek dat je doorbijt ook al gaat je niet snel. Ik zou het ook enorm warm hebben als ik lees wat jij allemaal aanhebt :-)

Gepost door: Carmen | 24-01-10

Mmoi om dit te volgen ! Een sportende toekomstige moeder !! Heb je al een naam ?
Geen probleem ! Neem gewoon Mario of Maria ......:-) Doe dat die kleine niet aan he ! :-)

Gepost door: coach mario | 24-01-10

blaas kan je geen grotere kopen? ;-)
Van de maand toch bijna een marathon hé ... beter dan niks!

Gepost door: geert | 24-01-10

Toch leuk dat buikje hé!!! Knap dat je blijft sporten, ik lag s'avonds languit in de zetel hoor!

Gepost door: Wendy | 24-01-10

Klasse dat je nog steeds bezig kunt blijven. Super!!

Gepost door: Tiny | 24-01-10

bloggers iedere blogger 1 euro voor een nieuw jasje voor Ruthje????

Gepost door: Koen | 25-01-10

Geniet van wat goed gaat en maakt U zich niet druk wat niet meer gaat. Pas wanneer die kleine is geboren mag U officieel weer gaan sporten ;-)

Gepost door: Bjorn Paree | 26-01-10

50 is een mooi getal en zo gaat het ook goed!.
Veel loopplezier!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 27-01-10

De commentaren zijn gesloten.