31-01-10

't zit erop!

Voilà, de laatste dag van januari, morgen beginnen we weer een nieuwe maand. En voorlopig blijf ik nog sporten, ook al denk ik elke keer weer dat het mijn laatste keer wordt...Maar het blijft dus gaan, dus blijven we het ook maar doen hé.

Vorige week zo toch weer 4 keer gaan sporten, goed voor in totaal 3,5 uur lichaamsbeweging. Er waren ooit wel eens tijden dat ik 3,5 uur of meer sportte op één dag, maar ja ;-) Heb nog een heel leven voor de boeg om dat ooit nog eens te verwezenlijken hé ;-)

Wat stak ik zoal uit?

Awel, op dinsdag ben ik eindelijk nog eens naar de prenatale aquagym kunnen gaan in het zwembad. Helaas kan ik er deze week weer niet naartoe, wegens vergadering op dinsdagavond, want het is dus echt wel ongelooflijk leuk. Een uurtje stevig van jetje geven in het zwembad en dat gaat dan van heen en weer rennen in het water en ondertussen oefeningen doen, tot puur krachttraining met armen of benen. Achteraf was ik stikkapot in ieder geval.

Woensdag werkte ik van thuis uit en ben ik onder de middag 5 km rustig gaan joggen. Dat ging heerlijk goed. Moest me wel weer stevig induffelen, want de diepvries stond weer open buiten. Tijd dat de winter gedaan is...

Vrijdag dan een uurtje gaan spinnen en dat spinnen gaat me dus steeds minder goed af...Hummeltje in mijn buik vind het niet zo leuk heb ik de indruk, want krijg altijd steken in mijn buik, alsof ukkie wil dat ik er onmiddellijk mee stop. Normaal slapen die kleintjes in je buik als je aan het sporten bent, omdat het geschud hen in 't slaap wiegt...Niet zo bij de spinning dus...Dus daar doe ik het nu heel rustig bij aan, eerder gewoon een stevige fietssessie ipv echt spinning met jumps en freezes e.d., dan heb ik geen last van steken....Ik ga nog een paar keer proberen, maar als ik last blijf hebben, stop ik voorlopig met de spinning en ga ik gewoon wat rustig fietsen aan de zijkant of wat wandelen in de plaats.

Vanmorgen dan terug lopen, maar het was helaas op de loopband. Door de sneeuw van zaterdag, lagen de voetpaden er bij ons aan de vaart barslecht bij vanmorgen, aangevroren sneeuw. Geen risico's op uitglijden nemen dus en maar naar de fitness. Daar rustig 5,5 km gelopen op de loopband en dan nog een paar oefeningskes gedaan.

En daarmee zat januari er op semi-sportief vlak dan mee op.

Voor de rest is het gewoon ongelooflijk druk. Deze week zijn we bv. naar 8 huizen gaan kijken, in totaal hebben we er nu al 14 bekeken. De huizenjacht is dus volop bezig! Tot nu toe nog maar één huis echt in de running, dat was huis 3 dat we gaan zien waren. 3 is mijn geluksgetal, dus wie weet wordt het nog echt ons huis? We zullen zien. Er zijn nog een aantal huizen die we willen bekijken en ons eigen huis moet natuurlijk ook verkocht geraken...

Nog drukke tijden te gaan dus!

 

koop

21:09 Gepost in Sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Semi-sportief haha mooi gezegd , en zo te lezen gaat dit jaar een jaar zijn vol veranderingen in jullie leven ...spannend !!!

Gepost door: Katrien | 31-01-10

Je kleintje krijgt in ieder geval een super sportieve moeder!

Gepost door: Tiny | 31-01-10

huizenjacht dedzju; naast ons is 't pas verkocht ...

Gepost door: geert | 01-02-10

Misschien vragen dat ze de muziek wat stiller zetten tijdens de spinning, die mannekes "horen" dat al vrij vroeg dacht ik. Veel succes met de zoektocht naar een nieuw huisje!

Gepost door: Wendy | 01-02-10

Beter laat dan nooit Hey Ruthje. Twas lang geleden dat ik hier nog gepasseerd was, en daarom wist ik nog niet van het grote nieuws. Proficiat met je zwangerschap. Ik hoop dat alles heel vlot verder gaat en dat jullie in juni een wolk van en babietje mogen verwelkomen!!! Veel succes en geniet van elk moment!

Gepost door: Wim | 04-02-10

De commentaren zijn gesloten.