16-05-10

aftellen

Wie af en toe m'n andere blog (zie link hiernaast) leest, weet dat het einde stilletjesaan in zicht komt. Euh...einde is misschien een compleet fout woord. 't Is natuurlijk het begin van iets nieuws dat in zicht komt ;-)

Afgelopen woensdag was m'n laatste werkdag. Nochtans is ukkies komst pas voorzien voor 12 juni, het was op dokters orders dat ik vroeger ben moeten stoppen. Oververmoeid en overgestresseerd en bij de controle bleek ik ook nog te weinig vruchtwater te hebben. Een combinatie die niet goed is. Moet dus nu verplicht rusten, veel drinken en eten en elke week op controle in het ziekenhuis (monitoring van ukkiepukkie). 12 juni zal sowieso niet gehaald worden, want ukkie ligt al wekenlang hardnekkig in stuit en door het weinige vruchtwater kan 't kleintje ook niet draaien. Keizersnede dus. 't Heeft zijn voordelen wel hoor, zo weet ik nu exact wanneer hij/zij geboren gaat worden (tenzij hij/zij besluit van nog wat vroeger af te komen).

Aftellen dus! En vooral lui zijn. En laat dat laatste nu niet mijn ding zijn. Dat gaat voor een dag of 2, maar daarna begint het weer te kriebelen om dingen te doen. Zo had ik gisteren plots zin om te gaan lopen. Maar dat is natuurlijk volledig uit den boze momenteel. 'k Moest dus op m'n kin kloppen en weer m'n genoegen nemen met de stoel op m'n terras en nadien het zeteltje binnen. Grrr....Het huis opkuisen zou ook eens dringend moeten gebeuren (als je zwanger bent, heb je blijkbaar nestdrang of zoiets, enfin, normaal heb ik nooit goesting om te kuisen, nu dus wel...), maar bij het minste dat ik doe, krijg ik pijn en steken in mijn buik, een teken dat ik dan weer te veel aan het doen ben. Dus komt volgende week de schoonmama maar eens wat meehelpen om het belangrijkste mee aan kant te krijgen.

Nee, 't wordt tijd dat die zwangerschap achter de rug is. 't Was leuk de eerste 7 maanden, toen had ik niet te veel last, buiten vermoeidheid. Maar nu mag het echt gaan gedaan zijn en mag die volgende levensfase komen :-) En hopelijk herstel ik snel van de keizersnede, zodat ik ook in de zomer weer wat sportievere dingen kan doen, met ukkie in de buggy erbij natuurlijk :-) Beginnen met terug wandelen (want zelfs dat gaat nu amper) en daarna een start to run-schema om het lopen weer aan te vatten. Ik kijk er al naar uit!

joggenbuggy

17:54 Gepost in Info | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

en als je dan een loopmaatje zoekt; here i am :-)
(of als ik eens kan helpen door te babysitten...)

Gepost door: Jess | 16-05-10

Je hebt gelijk, het is niet het einde,wel integendeel! ;) Super leuk wat je allemaal te wachten staat.

Gepost door: gert | 16-05-10

Met ne goeie buggy kan dat prutske al dadelijk mee ! Uw conditie zal wel vlug terug op peil zijn ! Ik kijk ernaar uit dat je met dat prutske verschijnt op de eerste weblogloop !!

Gepost door: coach mario | 16-05-10

Het begint u inderdaad aardig af te tellen!

Gepost door: Tiny | 16-05-10

'k heb 't gezien 'k vond da ge er zaterdag idd dik uitzag ;-)

Gepost door: geert | 16-05-10

Opnieuw S2R'en met de buggy ! jong geleerd he ;-))
Nog ff op je tanden bijten en dan begint het echte werk!

Gepost door: Chris | 17-05-10

nog even succes met laatste loodjes Ruthje

Gepost door: Ronald | 17-05-10

Probeer te genieten van de laatste weken ; voor je het weet is de kleine er . Succes !!

Gepost door: Bjorn Paree | 19-05-10

Spannend en inderdaad gaat het eens tijd worden!.
Overigens oudste dochter ook in een stuit en Keizersnede.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-05-10

proficiat met de geboorte van seppe !!!

Gepost door: jogginggirl | 04-06-10

Proficiat!!! Van harte met jullie zoon!!!

Gepost door: M@urice | 11-06-10

De commentaren zijn gesloten.