10-07-10

't kriebelt!

Grr...ik wil gaan lopen! Maar 'k mag nog niet :-( Ik moet nog minstens drie weken wachten, dan zijn er 8 weken gepasseerd sedert de keizersnede. En dan is 't hopen dat de buikwonde genoeg genezen is dat lopen geen problemen geeft...

Ongeduldig zoals ik ben, heb ik het toch al eens geprobeerd. Welgeteld 3 passen...toen voelde ik waarom ik nog drie weken moet wachten. Het trekt stevig in mijn onderbuik, alsof de wonde dan terug gaat openscheuren. Damn...Ik had ergens wat gehoopt van al een beetje een start-to-run-schema te kunnen aanvatten. Je kent dat wel: 5x2 minuutjes lopen met 3 minuten wandelpauze ertussen. Zoiets zou toch geen kwaad kunnen, leek me. Maar dan moet dat lopen zelf nog wel lukken natuurlijk.

Dus blijven we maar wachten. Gelukkig kan ik toch af en toe al eens gaan fietsen. Alleen moet er dan effe een babysit in huis zijn en qua uur dan ook nog een beetje passen in Seppe zijn voedingsschema (met die warmte de laatste dagen loopt dat iets minder regelmatig). Gelukkig had hubbie deze week verlof en ook al was de week dan duchtig volgepland, ik ben toch twee keer kunnen gaan fietsen. Telkens een 20 km, de eerste keer aan 20,9 km/u en de tweede keer aan 21,5 km/u. Nog geen supersnel tempo, maar het gaat iedere keer ietskes beter. Een volgende fietstocht zal pas voor donderdag of vrijdag zijn, dan heeft ventje nog eens verlof.

Lopen zal toch iets soepeler in te plannen zijn, want dan neem ik Seppe gewoon mee in de kinderwagen. Op de koersfiets hem meenemen is natuurlijk uit den boze. Het fietsframe is er ten eerste niet op voorzien om een fietsstoeltje op te monteren. Bovendien kan het manneke nog niet zelfstandig rechtop zitten en 'k wil niet het risico lopen van tegen 20 km/u te vallen met hem mee op de fiets hé.

En nu nog wat passief fietsen: eerste bergrit in de Tour! Hopelijk eens wat spannender om zien dan die peloton-ritten van de voorbije dagen...

tdf2

 

 

14:43 Gepost in Sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Nog even geduld dan mag je van start. Mooi nog even bij fietsen houden.

Gepost door: Tiny | 10-07-10

De commentaren zijn gesloten.