16-01-11

Ik ben...

goe bezig! Al zeg ik het zelf :-) Alweer een weekje met 3 looptrainingskes achter de rug en al bijna 2 kg van de 7 kg kwijt! Hopelijk heeft het feestje waar we dit weekend naar toe moesten, nu niet te veel schade aangericht wat die kilo's betreft, maar 'k heb me goed gedragen daar, al zeg ik het zelf :-) Donderdag = weegdag, dus nog effe tijd om het helemaal weer goe te maken.

En de looptrainingen? Die gaan beter en beter. Nog altijd geen verre afstanden, da's voor ooit nog eens. We komen dus amper boven de 5 km uit.

Een kort overzichtje:

dinsdag (weer héél vroeg in de ochtend): gewoon een lekker rustig duurloopje van 5 km terwijl de wereld nog aan het wakker worden was. Ik deed er exact 32 minuten over!

vrijdag (ook 's morgens, maar 't was al 7u deze keer): 5,1 km, ook in 32 minuten. Dat ik ietsiepietsie verder liep,  komt door de drie korte versnellingskes van 100 meter die ik er halverwege tussenperste :-)

zondag (ook 's morgens, maar nu om 9u :-)): duurloopje van 40 min, waarbij ik eerst 10 minuten rustig opwarmde, dan 20 minuten lang 1 minuutje snel-1 minuutje traag liep en dan nog 10 minuten uitjogde. Op die 40 minuten legde ik zo 6,4 km af. En het ging super! En wat een heerlijk weertje was het buiten, zo mag het altijd zijn! :-)

Volgende week start al morgen, want ipv dinsdag staat m'n volgende training door omstandigheden morgenvroeg al op de planning. Ne mens moet soms creatief zijn hé. Op het schema staat 5 x 5 minuten, maar gezien het duurloopje vandaag, ga ik morgen zeker niet te hevig doen. 'k Wil de blessures echt wel voor blijven. Dus we zien wel hoe het gaat na 1 kilometerke inlopen, hoe snel ik die 5 minuten-reekskes ga doen dan.

Tot later!

 

 

Mash-Goodbye_l.jpg

 

 

 

19:29 Gepost in Sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Je ben goed bezig! Laat het een ander ook maar eens zeggen!

Gepost door: Tiny | 16-01-11

Dat je goed en slim bezig bent! :)

Gepost door: Gert | 16-01-11

Mag ik ook zeggen dat je goed bezig bent ? Bij deze !!

Gepost door: Bjorn Paree | 17-01-11

De vorm v enkele jaren terug is er nog lang niet, maar het gaat goed vooruit. En als je het kan opbrengen om zo vroeg uit de veren te komen, dan komt dit zeker allemaal terug in de juiste plooi

Gepost door: cremke | 21-01-11

Klinkt toch goed en het gewicht gaat voorzichtig naar beneden, top.

Gepost door: Rinus | 22-01-11

De commentaren zijn gesloten.