06-05-09

zo krijg je de beste job ter wereld

Een aantal maanden geleden kwam er zo'n leuk berichtje in het nieuws om de beste job ter wereld te pakken te krijgen: 6 maanden lekker luilakken op een eilandje, af en toe gaan snorkelen, beestjes bekijken en van al die spannende activiteiten een blog bijhouden. Het salaris was ook niet min: zo'n kleine 80.000 euro....Hmmm...wie wil dat nu niet hé. Ikke wel, maar 'k ben helaas niet creatief genoeg om mezelf dan te presenteren in een leuk filmke (zo moest je dus solliciteren). Vandaag werd bekend wie de job dan wel heeft. Een gekke Brit mag binnenkort zijn kofferke pakken en naar Australië trekken.

En één ding is wel duidelijk: er moest een beetje een vijske loszitten om aan dees jobke te geraken, getuige het leuke filmpje waarmee ie gesolliciteerd heeft...

20:55 Gepost in Web | Commentaren (3) |  Facebook

05-05-09

surftipje: stiftgedichten!

Een beetje reclame maken voor een kennis van me, het creatieve brein achter www.stiftgedichten.com. Zelf is ie redacteur bij een grote Vlaamse krant en neemt ie dus dagelijks zowat alle kranten door...dan maar de stift erbij nemen en al het overbodige schrappen om leuke korte gedichtjes over te houden...Surf er eens naartoe als je zin hebt en begin 2010 brengt ie er zelfs een bundel van uit...Nice!

stift

 

18:27 Gepost in Web | Commentaren (3) | Tags: stiftgedichten |  Facebook